De eerste maand van 2023 ligt alweer bijna achter ons dus ik laat hierbij weer even van mij horen. Zoals verteld bevat elke maand een Special waarbij we wat extra zorg, tijd en aandacht besteden aan de lessen (Ja, nog meer dan we normaal al doen). Zo is er in februari een Special van Raymond waarbij Slow Flow en Yin elkaar ontmoeten in een mengelmoes van inspanning en ontspanning. In maart vieren we 5 jaar The Yoga Hub met een Yoga & Brunch (er zijn nog maar 2 plekjes vrij). En in april krijg je de nodige dosis ontspanning tijdens een Yoga Nidra. Genoeg keuze dus!

Lees de uitgebreide uitleg van de Specials hieronder en scroll door de agenda om je aan te melden voordat de Specials vol zitten. Mocht een Special vol zitten, plaats jezelf dan op de wachtlijst. Dan ontvang je vanzelf bericht als een plekje vrijkomt 🙂

Liefs
Maud

Special: Lovely Flow
Vrijdag 10 februari
19:30 – 21:00 (Raymond)

 Het openen van je hart kan eng, kwetsbaar en confronterend zijn. Het gesloten houden van ons hart voelt veiliger en is een vorm van zelfbescherming. Tegelijkertijd zorgt een open hart voor energie, een gevoel van liefde, compassie en verbinding met de wereld om je heen. Jezelf open en kwetsbaar opstellen is niet zo vanzelfsprekend of gemakkelijk.Tijdens deze Special zal Raymond je bij de hand nemen om je hart op een zachte, bedachtzame manier te openen. Een rustige, meer Slow Flow-achtige, flow boordevol hartopeners geeft je de moed om te laten zien wie je bent. Daarna volgen een aantal Yin houdingen waarmee je beter in verbinding komt met jezelf en de wereld om je heen. Na deze Special zal je veel ruimte ervaren om te ontvangen.Specials zijn inbegrepen in de abonnementen en strippenkaarten, niet-leden kunnen enkel via betaling deelnemen (€ 15,-).
Aanmelden voor 10 februari


Special: 5 Jaar The Yoga Hub
Zondag 5 maart
9:30 – 12:00 (Maud)
Nog 2 plekken vrij!


Op 3 maart 2023 bestaat The Yoga Hub 5 jaar. Dit gaan we vieren met een Special op zondag 5 maart. Tijdens een Yoga & Brunch gaan we samen in de flow om vervolgens gezellig rond te tafel het 5 jarig bestaan te vieren.Om 9:30 starten we met een Easy Sunday Morning yoga flow van 90 minuten. Denk hierbij een een rustige opbouw van de les om langzaam het lichaam te openen en op te rekken. De flow zal ook een ietwat rustiger tempo hebben dan de reguliere Vinyasa Flow. Het doel is om op een fijne manier je zondag ochtend te beginnen zodat je gerekt, gestrekt en energiek de dag start.Rond 11:00 is de les klaar en schuiven we aan voor een brunch in de studio. Er zal een pan soep, broodjes en verschillend beleg klaar staan. En natuurlijk ontbreekt de thee ook niet. De brunch is optioneel. Laat uiterlijk 26 februari weten of je aanschuift voor de brunch, dit i.v.m. de boodschappen en voorbereidingen.De kosten voor leden om deel te nemen aan de brunch is € 5,- en dient vooraf overgemaakt te worden naar NL60 KNAB 0257 0945 12 t.n.v. The Yoga Hub onder vermelding van Yoga Brunch. Voor niet-leden zit de brunch inbegrepen in de kosten bij het boeken van een ticket. Ook als niet-lid hoor ik graag of je deel neemt aan de brunch echter is het niet mogelijk om € 5,- korting te krijgen indien je niet deelneemt aan de brunch. Deelname kun je kenbaar maken via info@theyogahub
Aanmelden voor 5 maart


Special: Yoga Nidra
Vrijdag 7 april
19:30 – 20:15 (Raymond)
Een super ontspannen lichaam.
Een leeg hoofd.
Tijd voor jezelf.Dat is precies wat Yoga Nidra je geeft. Yoga Nidra noemen ze ook wel de yogic sleep. Het is een lange geleidde meditatie waarbij Raymond je in een steeds diepere ontspanning brengt. Omdat je bij bewustzijn blijft maar de rest van je lichaam in rust/slaapstand gaat, voel je je na de les uitgerust en energiek. Ideaal wanneer je eindelijk even een moment voor jezelf nodig hebt of bijvoorbeeld moeite hebt met slapen.De Special is inbegrepen in de abonnementen en strippenkaarten. Niet-leden kunnen enkel via betaling deelnemen.Specials zijn inbegrepen in de abonnementen en strippenkaarten, niet-leden kunnen enkel via betaling mee doen (€ 15,-).
Aanmelden voor 7 april
Categorieën: Nieuwsbrief

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *