Helaas vanwege Covid-19 is het Yoga Verwen Weekend 2020 geannuleerd.

Dan is het Yoga Verwen Weekend precies wat jij nodig hebt! Gedurende dit lange weekend word je volledig in de watten gelegd. Er zijn dagelijks 2 yoga lessen, er worden 2 workshops gegeven, er is heerlijk eten en voldoende vrije tijd om zelf in te vullen. Kuuroord De Schouw is van oudsher een ziekenhuis en is nu verbouwd tot kuuroord. Een heerlijke plek om weer met beide voeten op de grond te komen door middel van aandacht, ruimte en rust. Vanuit de huiskamer stap je het zonnige terras en de royale tuin in. Aan alle kanten zijn verschillende tuinen waar je beschut kan zitten of jezelf even kan terug trekken. De locatie is 20 minuten rijden van een strand waar je heerlijk kunt uitwaaien tijdens je vrije tijd. Dus genoeg mogelijkheden om volledig te ontspannen!

Donderdag
17:00 Aankomst
18:30 Welkomstcirkel
(in de ruimte aan het einde van de gang bij de boeddha. Graag buiten wachten tot we compleet zijn) Opening van het yoga weekend. We bespreken het programma, de huisregels, wat praktische informatie en nemen even de tijd om te aarden en arriveren.
19:00 Diner
20:30 Yoga (60 minuten)
Een zachte & rustige yoga les met houdingen laag bij de grond. Neem de tijd om even de stijfheid van de reis uit je lichaam te krijgen. Intensiteit: laag.

Vrijdag
08:00 Yoga (90 minuten)
Een basic yoga les die je energie geeft om de dag te starten. Intensiteit: meduim.
09:30 Ontbijt
11:00 Special: Rust in de chaos (90 minuten)
Deze special staat in het teken van het stillen van de geest d.m.v. meditatie. Bij deze special doen we het dus lekker rustig aan. Intensiteit: laag.
13:00 Lunch
17:00 Yoga (90 minuten)
Is dat wat je jezelf verteld ook echt waar? Of kun je toch meer dan je denkt? Intensiteit: medium tot hoog.
19:00 Diner

Zaterdag
08:00 Yoga (90 minuten)
Open, ontvang en laat los tijdens deze les. Intensiteit: hoog.
09:30 Ontbijt
11:00 Special: Flying high (90 minuten)
Ervaar hoe het is om te vliegen, om de controle los te laten en te vertrouwen op de mensen om je heen. Bij deze special ben je actief bezig. Intensiteit: medium tot hoog.
13:00 Lunch
17:00 Yoga (90 minuten)
Deze les staat in het teken van ontspannen en verzachten. Intensiteit: laag.
19:00 Diner

Zondag
08:00 Yoga (90 minuten)
We eindigen dit weekend met het thema plezier. Intensiteit: laag tot medium.
09:30 Ontbijt (Slaapkamers moeten om 12:00 leeg zijn)
11:30 Eindcirkel
We sluiten gezamenlijk het weekend af.
12:00 Lunch
Vertrek

Het programma is optioneel dus als je een keer een les wilt overslaan is dit prima. Voor de yoga les staat er eventueel wat fruit voor de liefhebber.

Algemene Voorwaarden:

  • Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op elke deelnemer die naar het Yoga Verwen Weekend van 23 april t/m 26 april 2020 komt. Door deel te nemen aan het Yoga Verwen Weekend ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van The Yoga Hub.
  • De overeenkomst komt tot stand door betaling van de aanbetaling a.d. € 75,-.
  • De Algemene Voorwaarden zijn uitsluitend van toepassing op het Nederlands recht.
  • Annulering is alleen schriftelijk mogelijk. De deelnemer krijgt bij annulering het verschuldigde bedrag minus de aanbetaling terug tot 2 maanden voor aanvang van de retreat. Bij latere annulering zal er geen restitutie plaats vinden.
  • The Yoga Hub en Kuuroord De Schouw is op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade, letsel, diefstal of vermissing van eigendommen of opgelopen letsel voor, tijdens of na deelname aan het Yoga Verwen Weekend van een deelnemer.
  • The Yoga Hub en Kuuroord De Schouw is op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade aan of met voertuigen van deelnemers.
  • Bij schade van eigendommen van Kuuroord De Schouw worden de kosten verhaald op de deelnemer mits de schade niet veroorzaakt is door achterstalligheid van Kuuroord De Schouw.
  • Vanaf 15 aanmeldingen gaat het Yoga Verwen Weekend definitief door. Bij minder aanmeldingen zal de retreat geannuleerd worden en wordt het reeds betaalde bedrag volledig gerestitueerd.