Aju 2022, hallo 2023
Je hebt geen 1 januari nodig om nieuwe intenties of dromen te vormen. Je hebt geen 1 januari nodig om nieuwe plannen te maken of contact te zoeken met mensen die je al een tijdje niet hebt gesproken. Je hoeft niet tot 31 december te wachten om terug te kijken op wat je allemaal bereikt hebt. Elke dag is een prima moment om opnieuw te beginnen, om het roer om te gooien. Elke ochtend de keuze om een klein beetje meer jezelf te zijn, je eigen unieke ik.

Raymond en ik willen je daar in 2023 een beetje extra bij helpen. Elke maand komt er een Special op het rooster. Tijdens deze extra lange, extra bijzondere yoga lessen willen we je handvatten bieden voor meer rust, ontspanning, helderheid in je hoofd en tegelijkertijd de kracht en moed om jezelf te laten zien en te zijn wie je bent.

We laten er geen gras over groeien want maandag 9 januari staat al meteen de eerste Special op het rooster. Meer hierover en de Special van februari en maart vind je alvast in onderstaand overzicht. De Specials staan tegenwoordig in het reguliere rooster en niet meer in het workshop rooster. Hierdoor kan ik geen directe link naar de Special plaatsen en moet je zelf even door de agenda scrollen. Aanmelden kan overigens nu al.

Ik wil jullie allemaal via deze weg bedanken voor alle steun die ik ook het afgelopen jaar weer heb mogen ervaren. De mooie en bijzondere gesprekken rondom de thee tafel na de yoga lessen. Raymond die mijn lessen heeft vervangen tijdens mijn vakantie en knie operatie. De manier waarop jullie makkelijk mee bewogen toen ik zittend moest les geven. De vele lessen buiten in de wei met de ochtend zon op het gezicht. Dankzij jullie kan ik doen wat ik het liefste doe en zonder jullie was dit niet mogelijk. Dankjewel!

Ik wens je een 2023 gevuld met vele onvergetelijk bijzondere momenten!

Liefs
Maud
Van 22 december t/m 7 januari is de studio gesloten. Vanaf zondag 8 januari gaan we weer beginnen volgens het reguliere rooster.
Special: Krachtig 2023 beginnen
Maandag 9 januari
19:30 – 21:00 (Maud)

In je eigen kracht staan.
Je eigen pad durven bewandelen.
Je onderbuik gevoel volgen.In januari nemen we soms de tijd voor nieuwe intenties, nieuwe plannen, nieuwe dromen. Zolang je niet in je eigen kunnen gelooft, je eigen dromen niet durft uit te spreken zal het een hele opgave zijn om ze te verwezenlijken. Tijdens deze Vinyasa Flow van 90 minuten gaan we weer in onze eigen kracht staan en opzoek naar het zelfvertrouwen om alles te verwezenlijken wat je hart begeert. Er zullen houdingen voorbijkomen waar je, je eigen kracht voelt en jezelf mag laten zien. Er komen momenten waarop je intuïtief mag kiezen wat het beste pad voor jou is. Wanneer je deze tools op de yoga mat durft toe te passen, wordt het ook steeds makkelijker om deze in het dagelijks leven toe te passen.Specials zijn inbegrepen in de abonnementen en strippenkaarten, niet-leden kunnen enkel via betaling mee doen (€ 15,-).Aanmelden voor 9 januari
Special: Lovely Flow
Vrijdag 10 februari
19:30 – 21:00 (Raymond)

 Het openen van je hart kan eng, kwetsbaar en confronterend zijn. Het gesloten houden van ons hart voelt veiliger en is een vorm van zelfbescherming. Tegelijkertijd zorgt een open hart voor energie, een gevoel van liefde, compassie en verbinding met de wereld om je heen. Jezelf open en kwetsbaar opstellen is niet zo vanzelfsprekend of gemakkelijk.Tijdens deze Special zal Raymond je bij de hand nemen om je hart op een zachte, bedachtzame manier te openen. Een rustige, meer Slow Flow-achtige, flow boordevol hartopeners geeft je de moed om te laten zien wie je bent. Daarna volgen een aantal Yin houdingen waarmee je beter in verbinding komt met jezelf en de wereld om je heen. Na deze Special zal je veel ruimte ervaren om te ontvangen.Specials zijn inbegrepen in de abonnementen en strippenkaarten, niet-leden kunnen enkel via betaling deelnemen (€ 15,-).Aanmelden voor 10 februari

Special: 5 Jaar The Yoga Hub
Zondag 5 maart
9:30 – 12:00 (Maud)
Op 3 maart 2023 bestaat The Yoga Hub 5 jaar. Dit gaan we vieren met een Special op zondag 5 maart. De precieze invulling volgt nog maar mocht je al een plekje willen bemachtigen dan kun je, je nu al aanmelden.Het kan zijn dat er ook voor leden nog een klein bedrag nodig is om deel te nemen. Zodra ik de invulling van de ochtend duidelijk heb zal ik dit in Eversports zetten en mensen die zich eerder aanmelden krijgen via de mail bericht.Alvast aanmelden voor zondag 5 maart doe je hier.
Categorieën: Nieuwsbrief

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *