Powered by Fitmanager

Per 1 februari 2019 is Eline helaas gestopt met het geven van de Relax-Kids en Relax-Kleuter lessen i.v.m. een verhuizing naar een plek buiten Limburg.

Specials en workshops:

9 September: Klankschalensessie

Maurice van de New Age Universum winkel in Geleen komt een bijzondere klankschalen sessie verzorgen. Het programma ziet er als volgt uit:
20:00 – 20:45: deel 1 van de klankschalensessie
20:45 – 21:05: thee pauze
21:05 – 22:00: deel 2 waarbij je een soundhealing krijgt

* Tibetaanse Klankschaal Meditatie*
De voelbare klank en trilling van Tibetaanse klankschalen laat niemand onberoerd.
Ze hebben een bijzondere helende en meditatieve werking.
De trilling die ze voortbrengen heeft een diep ontspannende werking.
Laat je op deze avond meenemen door de trilling van de klanken om tot rust en healing te komen,
waarbij je ruimte maakt voor nieuwe energie.
**Laat je Verwennen,
door Harmonische Boventonen…
Healing voor Lichaam en Geest …
Wil je dit ervaren en nog veel meer …

Aanmelden: https://club.fitmanager.com/activity/booking/1386748

20 September: Embodied Flow Special met Margôt Kuiper

“The expression of your inner being through asana and free movement.”
In deze special bewegen we vanuit een zachte embodied Yin naar een dynamischere Embodied practice. Waar we een natuurlijke transitie maken naar onze eigen [innerlijke] expressie. Om daarna alle vormen en informatie in te laten dalen in meditatie en savasana.

Embodied Flow™ is een unieke yoga stijl die je mee neemt door het lichaam.
Margôt weet als geen ander hoe ze flow moet laten bewegen in de yoga practice. De kunstvorm en taal die zij belichaamt en vertaalt in haar docentschap zal andere ontroeren en begeleiden naar de intieme relatie naar ons zelf. Een holistische kijk, krachtig en helend zowel op als naast de mat. Een simpele reden waarom naast losse yogalessen een langere special zo verrijkend is. Is de tijd en de verdieping die we investeren om samen ervaringen te delen en verbinding te voelen.

Margôt is in Nederland en België de eerste +500h gecertificeerde Yogadocent van Tara Judelle en Scott Lyons en mag haar yogalessen en workshops in Embodied Flow™ faciliteren. In 2017 assisteerde ze Tara Judelle in Göthenburg. Haar kennis en yoga ervaring kreeg ze o.a. ook van Nanna Wagner, Sally Kempton, Emily Kuser, Lizzie Lasater, Nianna Bray. Naast haar verdieping in Yoga is zij afgestudeerd aan de Koninklijke Balletschool van Antwerpen. Heeft ze een Bachelor Uitvoerend Dans en Bachelor Dansdocent. Haar levenspad is dan ook volledig geïnspireerd vanuit het lichaam.

Aanmelden: https://club.fitmanager.com/activity/booking/1480386