Powered by Fitmanager

Specials en workshops:

Dinsdag 3 maart Special: Together we Flow

Om het 2 jarig bestaan van The Yoga Hub te vieren is er de Special: Together we Flow. Tijdens deze les van 75 minuten gaan we samen in de flow. Plezier hebben en samenwerken staan centraal in deze les want met elkaar kunnen we veel meer dan alleen en af en toe kunnen we wel wat hulp of steun van elkaar gebruiken. Kom jij samen met mij deze mijlpaal op een gezellige, speelse manier vieren?

https://club.fitmanager.com/activity/booking/1961643

Donderdag 23 april t/m 26 april: Yoga Verwen Weekend

Van 23 t/m 26 april organiseert The Yoga Hub een Yoga Verwen Weekend. Wordt het hoog tijd dat jij jezelf eens op nummer 1 zet? Klinkt een heel weekend voor jezelf als iets onwerkelijks? Of kun je wel wat ontspanning of persoonlijke groei gebruiken? Dit hele weekend staat in het teken van 3 pijlers: Ontspanning, los laten en ontvangen. Elke ochtend en avond is er een heerlijke yoga les met een bijzonder thema. Er zijn 2 workshops/specials die je een extra verdieping geven. Ontbijt, lunch en diner is geregeld dus je hoeft alleen nog maar een bord te pakken en op te scheppen. In de middagen heb je voldoende vrije tijd die je zelf mag invullen. Kortom genoeg tijd voor jezelf en veel opties om d.m.v. yoga te ontspannen, ontvangen en los te laten. Klik op de knop ‘Yoga Retreat’ boven in het menu voor meer informatie of om je aan te melden!

.

Zaterdag 6 juni: Yoga Verdiepingsdag

Deze Yoga Verdiepingsdag is een soort dag retreat in de studio. De hele dag staat in het teken van yoga waardoor je alle tijd hebt om te ontspannen en om je yoga te verdiepen. Kun jij je het niet veroorloven om naar het Yoga Verwen Weekend te komen maar gun je jezelf wel ontspanning? Wil jij je yoga tot een nieuw niveau brengen of weer nieuwe dingen leren die tijdens de reguliere les niet aanbod komen? Dan is deze dag precies wat je zoekt. Charlotte Temple is een yoga docente uit Engeland. Ze is down to earth, zachtaardig, geeft tijdens haar les veel aandacht aan de adem en houdt ervan om haar kennis met jou te delen. Ze zal een workshop omtrent de heupen en een workshop yin geven. Ikzelf ga jullie meenemen in de wereld van yoga houdingen, yoga filosofie en meditatie. Je krijgt een compleet pakket met beweging, ontspanning en verdieping. Als jij vragen hebt over iets van yoga dan is dit de dag om ze te stellen.

Het programma:

9:00 – 11:00 Happy Healthy Hips Workshop met Charlotte.
Tijdens deze workshop ontrafelen we het mysterie rondom onze heupen. We gaan ruimte creƫren en de heupen versterken d.m.v. mobiliteit en yoga houdingen. Ontspanning in de heupen kan voor verlichting/ontspanning zorgen in de onderrug en geeft meer bewegingsvrijheid in de voeten en benen.

11:00 – 11:20 korte pauze

11:20 – 12:30 Yoga houding tips/tricks/do’s/don’ts met Maud
Ik ga jullie allerlei tips geven over houdingen en overgangen die veel yogi’s lastig vinden. We gaan even rustig de tijd nemen om een aantal houdingen te bekijken, observeren en onderzoeken. Al je vragen omtrent houdingen en overgangen zal ik beantwoorden.

12:30 – 13:30 Lunch

13:30 – 14:30 Yoga filosofie en meditatie met Maud
Ik ga jullie een korte intro geven over de yoga filosofie zodat jullie wat beter bekend zijn met de achtergrond en alles wat bij deze levensstijl komt kijken. Daarnaast vertel ik jullie meer over meditatie. Het is echt niet lastig om te mediteren, we beginnen immers elke les met een meditatie. Met deze achtergrond informatie krijgt je eigen yoga weer een hele nieuwe betekenis.

14:30 – 16:30 Lazy Saturday Yin met Charlotte
Deze workshops is een langzame, diepe yin les waarbij er focus is op het diepe bindweefsel en het los maken van geblokkeerde energie. Je blijft langere tijd in een houding waardoor je meer fysieke en geestelijke ontspanning zal ervaren. Er ontstaat een energetische connectie en gaat op een reis van bewustzijn.

Bij inschrijving is je deelname voor de gehele dag. Het is niet mogelijk om je in te schrijven voor losse onderdelen. Prijs is inclusief lunch en thee. 2 Weken voor aanvang dienen er minimaal 6 aanmeldingen te zijn. Indien er minder aanmeldingen zijn wordt de Yoga Verdiepingsdag geannuleerd en krijg je het reeds betaalde bedrag terug.

https://club.fitmanager.com/activity/booking/2007793