Vinyasa Flow

Intensiteit tot
Tempo 
Vinyasa Flow is een dynamische yoga stijl waarbij de connectie tussen ademhaling en beweging essentieel is. Bij Vinyasa Flow wordt er vaak naar een piekhouding gewerkt volgens het Vinyasa Krama principe, het stap voor stap opbouwen van een les. Door het Vinyasa Krama principe is je lichaam volledig voorbereidt als de piekhouding aan bod komt. Hou jij van actie en af en toe een uitdaging, dan is deze les perfect voor jou!

Core Flow

Intensiteit  tot 
Tempo 
Core Flow is een dynamische yoga stijl waarbij je gebruik maakt van je Deep Core Line. Dit zijn dieper gelegen spieren, dichtbij je botten. Deze spieren worden weinig getraind maar zijn essentieel voor een goed postuur en blessure vrij yoga beoefenen. De Core wordt gezien als het centrum van zelfliefde, onafhankelijkheid, kracht en vrijheid. Tijdens de Core Flow staat het opbouwen van warmte en energie centraal. Hou je van actie of zoek je verdieping in de yoga houdingen, dan is deze les perfect voor jou!

Restorative

Intensiteit 
Tempo 
Restorative is een yoga stijl waarbij je voor een langere tijd in dezelfde houding zit en op zoek gaat naar ontspanning in de houding. Met behulp van alle yoga kussens, blokken, riemen en dekens ondersteun je het volledige lichaam waardoor je geen moeite hoeft te doen om in de houding te zitten. Op deze manier kun je dus op zoek gaan naar ontspanning in een houding. In ons dagelijks leven moeten we voortdurend prikkels verwerken. Denk maar aan de radio die aan springt als je in de auto stapt, de telefoon waar berichten op binnen komen of het verkeersgeluid. We zijn dus gewend om ons brein continu af te leiden. Bij Restorative ga je juist het tegenovergestelde doen. Wat gebeurd er allemaal van binnen als alle prikkels van buitenaf weg vallen? Heb je lichamelijk wat problemen, hou je niet van tempo of heb je moeite met slapen? Dan deze les perfect voor jou!

Korte Ontspanningssessie

Intensiteit
Tempo 
De Korte Ontspanningssessie is een les van 45 minuten in het teken van ontspannen. We doen geen ingewikkelde houdingen, maar gaan juist een versnelling terug. Elke les varieert de Ontspanningssessie. Er worden verschillende onderdelen van de yoga gebruikt tijdens deze les. Denk aan ademhalingsoefeningen, restorative houdingen, meditaties, yoga nidra of simpele, aardende yoga houdingen. Ben je toe aan een beetje ontspanning? Of wil je je week ontspannen afsluiten? Dan is de Korte Ontspanningssessie precies wat je zoekt!