Heb je een vraag voor The Yoga Hub, wellicht staat je antwoord al hier beschreven. Mocht jou antwoord hier niet tussen zitten, stuur dan een e-mail naar info@theyogahub.nl

Ik heb geen ervaring met yoga welke les is het meest geschikt om mee te starten?
Zonder ervaring kun je eigenlijk in elke les inschuiven. De lessen bouwen zich stap voor stap op waardoor het toegankelijk is voor iedereen. We beginnen heel basic en vandaar wordt het telkens iets moeilijker. Omdat je de simpele variant al kent, is het veel makkelijker om de iets moeilijkere variant van de houding te doen omdat je hem herkend. En als de moeilijkere variant te lastig is, dan weet je hoe je de houding kan aanpassen naar de ‘makkelijkere’ variant.

Ik heb blessures, welke les is het meest geschikt?
Dit is een beetje afhankelijk van de blessure. Veel mensen denken dat ze met een blessure alleen naar de Slow Flow kunnen. Vergis je echter niet in de Slow Flow want dit is vaker zwaarder omdat je veel met spierkracht werkt. De Core Flow is het meest intensieve en ook het meest belastend voor de polsen. Neem even contact op indien je twijfelt.

In ben zwanger, kan ik dan alsnog naar de yoga lessen komen?
Ook tijdens de zwangerschap ben je van harte welkom in The Yoga Hub. Afhankelijk van hoe ver je in de zwangerschap bent zijn er wel een aantal dingen waar je op moet letten. Deze vertel ik je graag voordat we aan de les gaan beginnen.

Hoe sluit ik een abonnement of strippenkaart af?
Alles verloopt via Eversports. In de webshop kun je een abonnement afsluiten of een strippenkaart aanschaffen. Betalingen lopen allemaal via iDeal waarna het abonnement via automatische incasso elke maand wordt afgeschreven.

Hoe lang zit ik aan een abonnement vast?
Je zit 3 maanden aan een abonnement vast waarna je hem maandelijks op kan zeggen met een opzegtermijn van 1 maand.

Kan ik tussendoor van abonnement wisselen?
Ja, dit kan. Het maakt niet uit of je wilt wisselen naar een abonnement voor vaker of minder vaak in de week. De 3 maanden dat je vast zit tellen vanaf het eerste abonnement wat je afsluit. Neem even contact op als je wilt wisselen zodat ik dit voor je kan regelen in het systeem. Uiteraard is het niet de bedoeling dat je elke maand gaat wisselen van abonnement.

Moet ik iets meenemen naar de les?
Nee, het enige wat je nodig hebt is jezelf en comfortabele kleding. Yoga matten, blokken, dekens, riemen en kussens zijn allemaal aanwezig in de studio. Uiteraard mag je ook altijd je eigen yoga mat, meditatiekussen of deken meenemen.

Moet ik mij voor elke les aanmelden?
Ja, als de les start sluit ik de voordeur af dus het is wel fijn om te weten wie er allemaal komt. Mocht je dan een keertje iets later zijn dan wacht ik even voordat de deur dicht gaat.

Zit ik vast aan 1 vaste yoga groep of kan ik schuiven?
Je hebt de volledige vrijheid om te schuiven. Wil je de ene week op de zondagochtend komen, de week erop op woensdagavond en dan op vrijdagavond, het kan allemaal. Met een abonnement van 1x per week mag je 5x per maand komen. Je mag in 1 week 5x komen of de 5 lessen verspreiden over de maand, ook dat kan. Ga je bijvoorbeeld op vakantie, maar wil je optimaal gebruik maken van je abonnement, dan kun je dus in een kortere tijd je les tegoed op maken.