Samen het jaar afsluiten
Ik kan haast niet geloven dat december alweer bijna voor de deur staat. Het voelt als gisteren dat we lekker buiten in de wei onze yoga mat uitrolden.

Ergens ben ik stiekem ook wel aan het aftellen. Wanneer december en januari voor de deur staan, betekent dit dat ik weer vooruitgang heb geboekt met mijn revalidatie. Komende vrijdag zitten de eerste 6 weken erop waarna ze in het ziekenhuis röntgenfoto’s maken om te zien of alles goed zit. Met wat geluk kan ik dan langzaam weer een paar uurtjes werken op de kinderboerderij, weer auto rijden (wel in de automaat) en langzaam het lopen verder oppakken zodat ik snel weer kleine stukjes met de hond kan wandelen.

Deze verplichtte weken rust waren voor mij hard nodig. En hoewel ik het heerlijk vind om niks te moeten, is het ook wel fijn om weer een beetje bezig te zijn. Het zittend les geven gaat best aardig. (Mits ik niet te enthousiast en creatief ben geweest met het maken van mijn les haha). Maar het jeukt ook wel om weer zelf in beweging te komen en mijn eigen lessen zelf ook te voelen en ervaren. Trust the process.

Om dit jaar een beetje leuk af te sluiten staan er in december 3 Specials op het rooster. Een Special is een yoga les van 90 minuten waar je als lid kosteloos kunt aanschuiven. Niet-leden kunnen enkel via betaling meedoen. Hieronder zal ik ze alle 3 even toelichten. Je kunt je nu al inschrijven voor deze Specials. Ze staan in het reguliere rooster en niet in het workshop rooster. Dit betekent dat je in de agenda even door moet scrollen tot je in december zit.

Liefs
Maud
NIEUWE YOGA LES
Sinds 25 oktober staat er een extra yoga les op het rooster! Elke dinsdagavond van 19:30 – 20:30 staat Raymond voor je klaar met een fijne Vinyasa Flow les. De lessen van Raymond staan in het teken van flow, energie en de kracht van rustige overgangen en bewegen met aandacht.

Aanmelden kan gewoon via de Eversports app of de website van The Yoga Hub. Ook voor de lessen van Raymond kun je gebruik maken van de gratis proefles.


Woensdag 7 december
19:30 – 21:00

De maand december kan soms best overweldigend aanvoelen met alle (sociale) verplichtingen, geregel, verwachtingen of misschien gewoon de donkere dagen. Juist in deze maand is het fijn om even tijd vrij te maken voor jezelf. Even bewust een versnelling terug.In deze Restorative les van 90 minuten neemt Raymond je mee naar de ultieme ontspanning waarna je weer ruimte en rust in je hoofd en lichaam hebt.Bij Restorative staat ontspanning centraal en lig je m.b.v. attributen langere tijd in een yoga houding. De attributen ondersteunen het lichaam waardoor je niet hoeft te werken.Specials zijn inbegrepen in de abonnementen en strippenkaarten, niet-leden betalen €15,- om deel te nemen.Aanmelden voor 7 december


Maandag 12 december
19:30 – 21:00

Lekkere energieVerstand op nul en in de flowBewegen op de ademInspanning en ontspanningWie wil dit nu niet?Tijdens deze Special neemt Maud je mee in een heerlijke Vinyasa Flow van 90 minuten. Energie en plezier maken staan centraal tijdens de les. Stap voor stap zal de flow zich opbouwen waardoor je uit je hoofd en in je lichaam kan.Specials zijn inbegrepen in je abonnement en strippenkaart, niet-leden kunnen enkel via betaling deelnemen (€15,-)Aanmelden voor 12 december


Woensdag 21 december
19:30 – 21:00

De balans vinden in ons leven is telkens weer een uitdaging. De balans tussen werk en privé, voor jezelf kiezen en voor andere klaar staan, de to-do lijsten en de dingen waar je blij van wordt. En vooral rond de feestdagen kan de balans nogal zoek zijn.

Tijdens deze Special gaan we aan de slag met beide energieën die je binnen de yoga kunt vinden: Yang en Yin. De eerste 45 minuten neemt Maud je mee in een fijne Vinyasa flow (yang). Raymond neemt het stokje over en de volgende 45 minuten neemt hij je mee in de wereld van ontspanning, rust, los laten (Yin). Beide tegenpolen heb je nodig om een balans in lichaam en hoofd te behouden. Na deze Special ben je dus helemaal klaar voor alle uitdagingen die op je pad komen.

Specials zijn inbegrepen in je abonnement of strippenkaart, niet-leden kunnen enkel deelnemen via betaling (€15,-).Aanmelden voor 21 december


Van 22 december t/m 6 januari is de studio gesloten. Zondag 8 januari is de eerste les van 2023.

Categorieën: Nieuwsbrief

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *