Voel je welkom

Het is alweer even geleden dat ik van mij heb laten horen. Misschien was je even vergeten dat The Yoga Hub er nog is. We rollen nog altijd wekelijks onze yoga mat uit in de studio en op zondag buiten in de wei. Nu in de zomer, de vakantie, het warmere weer en na het hele C-gebeuren, hebben we soms een kleine reminder nodig. Een reminder dat je voor jezelf mag kiezen. Dat je tijd voor jezelf vrij mag maken.

Bij The Yoga Hub gaan de gehele zomer de lessen gewoon door volgens het reguliere rooster. Geen zomer stop, geen ingekort rooster, niet betalen en er niks voor terug krijgen. De deur staat de hele zomer gewoon voor je open. Ook wanneer je enkel voor de zomer wat yoga wilt proberen of misschien heeft je vertrouwde yoga studio wel zomerstop, ook dan kun je bij ons terecht. De Yoga Introductie Kaart met 5 strippen is perfect om de zomer periode te overbruggen.

Voel je vooral welkom en kom weer eens langs!

Liefs
Maud
The Yoga Hub heeft je hulp nodig!

Ik wil graag weer wat inzichten krijgen en heb hier je hulp bij nodig. Op deze manier kan ik nog beter aanbieden wat jij nodig hebt. Het invullen van de enquête neemt niet veel tijd in beslag, maar je helpt mij er enorm mee.Naar de enquête


Op vrijdag 16 september geeft Raymond een Special: Let Go. Iedereen heeft wel een rugzak waarin hij of zij iets meedraagt. In deze Special mag je de rugzak even afdoen. Aan het einde van de les mag je kijken of en wat nog in de rugzak mee mag.

Deze Special van Raymond heeft weer een Qi-gong, Vinyasa flow mix. In 60 minuten neemt hij je mee op reis met je rugzak.

De Special staat in het reguliere rooster en is voor leden in begrepen in hun abonnement/strippenkaart. Niet leden betalen € 14,50

In oktober, november en december zullen ook nog Specials plaats vinden.Aanmelden voor de Special

Abonnementen
Er zijn wat veranderingen per 1 augustus 2022 ingegaan omtrent de abonnementen. Wat voorheen een 1x per week abonnement was, is nu een 2x per week abonnement. Wat voorheen een 2x per week abonnement was, is nu een onbeperkt abonnement. Meer yoga voor minder geld dus! De strippenkaarten blijven hetzelfde. Daarnaast kun je, je per 1 augustus tot 1 uur voor aanvang van de les aanmelden. Wacht dus niet te lang met het reserveren van je yoga mat.
Categorieën: Nieuwsbrief

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *