Van 7 t/m 10 Maart 2019 organiseerde The Yoga Hub zijn eerste Yoga Weekend Retreat. Het hele weekend stond in het teken van ontspannen en jezelf even lekker in de watten laten leggen. Vanaf het eerste moment dat de groep compleet was voelde het aan alsof we al jaren zo samenwoonden. De groep was gemoedelijk en huiselijk en gaf elkaar de ruimte om te gaan en staan waar hij/zij wou. In combinatie met uitdagende yoga lessen en overheerlijk eten, ging iedereen ontspannen en met tegenzin naar huis.

Hieronder lees je een aantal reactie’s van leden die mee waren:

“Het was een super geslaagd yoga weekend. De groep was heel bijzonder, allemaal mensen die jou [Maud] als gemeenschappelijke factor hebben. Dat kan alleen maar goed zijn. De locatie was perfect. Mooie yogazaal, prima slaapkamers, gezellige zitkamer en als topper het heerlijke eten van Esther. Alleen voor haar kookkunsten zou ik nog wel een weekje hebben willen blijven. En natuurlijk de yoga lessen. Die waren top! Rustig begin- uitdagend vervolg- en als afsluiter alles bij elkaar. Top. Voor herhaling vatbaar.”

“Goed uitgebalanceerde yogalessen, begeleid met ontspannen muziek, heerlijke eindontspanningen. Op een heel mooie locatie met een geëngageerde kokkin, Esther, die ons overheerlijke Ayurvedische gerechten voorschotelde. Ik heb genoten van de lessen, de ontspannen sfeer in de groep en het samenzijn.”

“De lessen, de entourage, het eten, de sfeer, het klopte allemaal. Ik kwam helemaal blij thuis en het werkt nog steeds door. Voor herhaling vatbaar.”

“De yoga lessen waren uitdagend, inspirerend en ontspannend. Ze werden gegeven onder jou [Maud] professionele leiding waarbij ruimte was voor reeksen fijne houdingen die iedereen binnen de grenzen van zijn eigen lichaam kon volgen. Er was ruimte voor een lach en een traan. Ik heb het hele weekend ervaren als een warm bad. Nu ik er achteraf op terug kijk, ben ik verbaasd over mezelf. Hoe goed ik vanaf het begin kon ontspannen en de buitenwereld kon loslaten. Het grootste cadeau was toch wel dat ik het heerlijke, ontspannen en voldane gevoel van het weekend nog lang heb kunnen vasthouden.”

Was je er graag bij geweest? Houdt de website en facebook pagina in de gaten om er als eerste bij te zijn als The Yoga Hub zijn tweede Yoga Weekend Retreat organiseert.