Goedemorgen!Op deze stormachtige dag laat ik sinds lange tijd weer iets van mij horen. Sinds januari mocht ik de deuren van de studio weer openen en zijn er alweer veel leden naar de lessen gekomen. Wat voelt het fijn om weer samen te komen en na de les een lekker kopje thee te drinken en te kletsen over van alles en nog wat.

Ik ben ondertussen al druk bezig geweest met het plannen van allerlei leuke Specials. Er vindt nu 1x per maand een Special plaats waarbij we wat extra tijd nemen en er een bijzonder thema voor de les is. Leden kunnen gewoon met hun abonnement of strippenkaart aansluiten. Maar als niet-lid ben je uiteraard ook meer dan welkom. Een aantal Specials liggen nog best ver weg maar ik vertel hieronder alvast welke er tot nu toe op het rooster staan, voel je vrij om je vast aan te melden. Per Special is er plek voor 10 mensen.

De afgelopen 2 jaar zijn erg onzeker geweest. Heb je altijd al yoga willen proberen maar wil je nergens aan vastzitten? Er is nu de Yoga Introductie Kaart voor € 55,- krijg je 5-strippen die je kunt gebruiken om The Yoga Hub te ontdekken en om te achterhalen of yoga iets voor jou is. Deze Yoga Introductie Kaart kun je eenmalig aanschaffen waarna je het geschikte abonnement of een 10-strippenkaart kunt afsluiten.

Weet dat de deur bij The Yoga Hub voor iedereen opstaat, dus wees welkom!

Liefs
Maud

Special: 4 Jaar The Yoga Hub
Woensdag 2 maart
19:30 – 21:00
Niet-leden: € 20,-

Kom samen met mij het 4-jarig bestaan van The Yoga Hub vieren! Deze avond gaan we eerst lekker in de flow gevolgd door een heerlijke ontspanning in de vorm van een begeleidde meditatie. Omarm zowel de yang als yin energie tijdens deze les en kom daarmee helemaal in balans.
Meldt je hier aan

Special: Yoga Nidra
Maandag 11 april
20:30 – 21:15
Niet-leden: € 15,-

Yoga Nidra wordt ook wel de yogic sleep genoemd. 1 Uur Nidra staat gelijk aan 3 uur slaap. Het geeft een heerlijke diepe ontspanning d.m.v. een begeleidde meditatie. Doordat ik telkens blijf praten blijf je bij bewustzijn en is je systeem weer snel opgestart wanneer de Nidra is afgelopen. De ultieme les voor de nodige dosis ontspanning.

Let op: de Slow Flow komt door deze Special eenmalig te vervallen.
Meldt je hier aan

Special: Freedom Flow
Vrijdag 6 mei
19:30 – 21:00
Niet-leden: € 20,-

Tijdens deze les gaan we de vrijheid in ons zoeken, vieren, laten zien. Het wordt een heerlijke flow waarbij je je vrij zal voelen om te zijn wie je bent. Wat betekent vrijheid voor jou? En hoe kun je bijdragen aan de vrijheid van een ander? Meldt je hier aan
Lesrooster
Misschien had je het al gezien op het rooster maar de vrijdag Short Flow is veranderd in een Korte Ontspanningssessie. Elke vrijdag staat dus in het teken van ontspanning! In 45 minuten sluiten we samen de week af zodat je ontspannen je weekend in kan rollen.

Vanaf 16 maart start er tevens een woensdagochtend les. Deze les zal gegeven worden door Raymond Slangen. Hij is al een tijdje lid van The Yoga Hub en heeft vorige jaar zijn yoga teacher certificaat behaald. Bij deze les ga je lekker in de flow op de adem zodat je je woensdag heerlijk kan starten.
 
Mannen yoga
Raymond is ook opzoek naar mannen die yoga willen proberen/beoefenen. Zijn doel is om een mannen yoga groep te starten waarbij de lessen aangepast zijn op de lichaamsbouw van de man. Ben of ken jij een man die wel wat yoga kan gebruiken? Maak je intresse kenbaar via info@theyogahub.nl Bij voldoende animo zal er een groep starten.

 April
Het is nog even vooruit maar in april neemt Raymond een aantal lessen van mij over:
– Maandag 4 april zal er een Vinyasa/Slow Flow mix les gegeven worden van 19:30 – 20:30;
– Woensdag 6 april is er enkel een Restorative les en geen Core Flow. De Restorative is van 19:30 – 20:30;
– Vrijdag 8 april komt de Korte Ontspanningssessie te vervallen;
– Zondag 10 april geeft Raymond de Vinyasa Flow van 9:00 – 10:00;
– 14 april t/m 19 april zijn er geen lessen i.v.m. Pasen.
In het rooster is duidelijk te zien wie welke les geeft. En let in april even extra op de lestijden zodat je niet voor een dichte deur staat. Mocht je nu denken ‘dat is wel heel ver vooruit’, ik zal tegen die tijd nog een reminder sturen 😉

The Yoga Hub op Patreon
In januari ben ik gestart met een online variant van The Yoga Hub. Op mijn Patreon pagina kun je zelf kiezen welk abonnement je wilt afsluiten en wat je graag maandelijks wilt ontvangen. Er zijn blog posts, meditatie’s, ademhalingsoefeningen, yoga lessen, journal prompts en uitleg over yoga houdingen. Er is dus voor ieder wat wils. Elke maand verschijnt gedurende de maand nieuwe content. Alles wat ik maak heeft per maand een overlappend thema wat weer aansluit bij de tijd van het jaar. Voor € 3,- per maand kun je al lid worden en steun je tevens The Yoga Hub.Neem een kijkje op de Patreon van The Yoga Hub
Categorieën: Nieuwsbrief

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *