Hallo december!We zijn alweer aan belandt in de laatste maand van 2021. Dus hierbij weer even een update vanuit mijn kant. Sinds vorige week zijn de avondlessen weer online via Zoom te volgen. De zondagochtend les kan gelukkig wel nog gewoon in de studio. Dus iedereen die niet zo van het thuis-yoga-en is heeft op de zondag nog de mogelijkheid om in de studio de mat uit te rollen.

Doordat alle avondlessen weer online gegeven worden, kan de tennisballen massage van vrijdag 17 december helaas niet doorgaan. Deze wordt vervangen door een Yoga Nidra sessie van 19:30 – 20:15Tijdens deze Yoga Nidra sessie geef ik je de ultieme ontspanning! Was je al aangemeld voor de tennisballen dan ben je automatisch aangemeld voor de Yoga Nidra. Hopelijk kunnen we de tennisballen ergens in het nieuwe jaar weer inplannen.

Vanaf 23 december t/m 2 januari is de studio gesloten en zullen er geen lessen plaats vinden. Aan het einde van het jaar zal ik het rooster voor 2022 in Eversports zetten. Het kan zomaar zijn dat ik ook dit jaar een speciale les in plan om een intentie voor 2022 te zetten 🙂

Daarnaast zullen de prijzen geïndexeerd worden. Wat gaat dit betekenen?
– Alle abonnementen worden per 1 januari € 2,- duurder;
– Een rittenkaart kost € 122,50;
– Losse lessen kosten € 14,50.
Ik hoop dat jullie begrip hebben voor deze keuze.

Voor nu wens ik jullie in elk geval allemaal hele fijne dagen in december. Vol met warmte, liefde en licht. En vergeet niet nog even je matje uit te rollen voor 23 december.

Liefs
Maud
Steun The Yoga Hub
Ik heb afgelopen week een Patreon pagina gemaakt waarbij je de mogelijkheid hebt om The Yoga Hub te steunen. Je kunt een soort online abonnement naar keuze afsluiten. Er zijn verschillende abonnementen waardoor je zelf kunt kiezen hoeveel je betaald en wat je graag wilt ontvangen. Elke maand ontvang je dan 1x, 4x, 6x of 7x iets gemaakt met liefde en aandacht, altijd in het teken van yoga. Zelfs met € 3,- per maand kun je de studio al steunen. Maar je kunt ook kiezen voor enkel meditatie’s, enkel yoga lessen, meditatie’s + yoga lessen of nog meer. Alles wat ik op deze pagina deel is exclusief! De yoga lessen en meditatie’s zullen bijvoorbeeld niet gegeven worden in de studio. Per maand is er een overkoepelend thema dat aansluit op de tijd van het jaar en de seizoenen. Mocht je, je willen aansluiten bij deze online variant van The Yoga Hub dan ben ik daar zeer dankbaar voor. En weet dat jou bijdragen ervoor zorgt dat ik kan doen wat ik doe.
 
Neem een kijkje op mijn Patreon Pagina
Categorieën: Nieuwsbrief

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *