Goedemorgen allemaal,

Het is wederom even geleden dat ik jullie een nieuwsbrief heb gestuurd. Ik vond het namelijk niet echt nodig om jullie inbox onnodig te vullen met nietszeggende nieuwsbrieven. Maar deze keer heb ik wel van alles om met jullie te delen. Ik ben namelijk druk bezig geweest om de rest van dit jaar in te plannen nu we eindelijk weer iets meer mogen.

Maar eerst wil ik jullie laten weten dat bij The Yoga Hub iedereen altijd welkom is en zal blijven. Bij mij zul je geen QR-code-achtige taferelen aantreffen en staat de deur gewoon open voor iedereen. Ik heb wel besloten om voor nu het maximaal aantal deelnemers per les op 10 te laten staan zodat we allemaal de ruimte hebben om groots te bewegen.

Van 18 oktober t/m 31 oktober is de studio 2 weken gesloten. Ik heb dan eindelijk zomer/herfst vakantie en ga even lekker weg om weer op te laden. Vanaf 1 november starten de lessen weer volgens het bekende rooster.

In de maand december staan alle Short Flow lessen op vrijdag weer in het teken van ontspanning. Zodat je hopelijk je hoofd koel kunt houden tijdens deze hectische maand. Hieronder zal ik uitgebreid vertellen over de andere speciale lessen die op het menu staan in december.

Voor nu wens ik je nog een zonnige dag toe en hopelijk zie ik je snel in de studio!

Liefs,
Maud

Woensdag 1 december 108 Zonnegroeten
19:30 – 21:30
Niet leden: € 20,-

Tijdens deze les gaan we 108 Zonnegroeten doen. Dit wordt meestal gedaan tijdens bijzondere gebeurtenissen zoals een zonnewende, bruiloft of geboorte. Vandaag gaan we vieren dat we de laatste maand van 2021 bereikt hebben.De les zal een complete les zijn met warming-up en de oh-zo-geliefde eindontspanning. Er zullen voldoende aanpassingen gegeven worden zodat je de zonnegroeten kunt aanpassen naar jou lichaam. En uiteraard is het geen wedstrijd dus als je de helft van de tijd in je childs pose zit is dit ook prima.Durf jij de uitdaging aan?
108 Zonnegroeten: meer informatie of je aanmelden


Vrijdag 17 december Tennisballen massage: masseer je vrij
19:30 – 21:30
Niet leden: € 20,-

Tijdens deze 2 uur durende les gaan we een deep tissue massage met tennisballen doen. Wanneer je regelmatig piekert, last hebt van spanningen of stress, kan je lichaam ongemerkt verkrampen. Met gebruik van tennisballen leer je om spanning en pijn los te laten: een techniek van diepe bindweefsel ontspanning. Ook bevrijdt het emotionele energie dat in je lichaam is opgeslagen. En met een tennisbal blijkt dat ineens eenvoudiger dan je misschien vooraf denkt.Ervaar de krachtige heling die dit oplevert en geef jezelf de mogelijkheid om de diepe ontspanning in je lichaam te ervaren. Je zal meer energie voelen en je bewegingen voelen soepeler aan. Je kunt makkelijk de techniek eenvoudig toe te passen op de lichaamsdelen die meer aandacht vragen voor ontspanning.Let op: als lid betaal je met 2 strippen om deel te kunnen nemen.
Tennisballen massage: meer informatie of je aanmelden


Maandag 20 december: Flow-end naar de feestdagen
19:30 – 21:00
Niet leden: € 15,-

Tijdens deze les van 90 minuten gaan we een heerlijke flow doen zodat jij helemaal in de flow de feestdagen aan kan. Het zal een Vinyasa Flow worden waarbij we stap voor stap de les opbouwen met veel herhaling en herkenning.

Let op: er zijn momenteel nog maar 5 plekken beschikbaar dus wacht niet te lang.
Flow-end naar de feestdagen: meer informatie of je aanmelden


Woensdag 22 december Zen de kerst in
19:30 – 21:30
Niet leden: € 15,-

Tijdens deze les van 90 minuten gaan we flow (yang) combineren met restorative (yin). Het is dus een mengelmoesje tussen beweging en ontspanning zodat jij helemaal zen aan de kerst/feestdagen kunt beginnen.

Let op: er zijn momenteel nog maar 4 plekken beschikbaar dus wacht niet te lang.
Zen de kerst in: meer informatie of je aanmelden
Categorieën: Nieuwsbrief

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *