Het is alweer even geleden dat je iets van mij gehoord hebt. Met de lockdown de afgelopen maanden waren er niet veel spannende dingen om te melden. En het leek mij niet nodig om je mailbox onnodig te vullen met nieuwsbrieven zonder nieuws.

Nu ik weer open ben is er eindelijk weer wat meer leven in de studio. We hebben er 6 maanden op moeten wachten maar we mogen eindelijk weer samen in de zaal/in de wei onze mat uitrollen. Weer lekker thee drinken na de les en gezellig bijkletsen. Het doet mij goed om te zien dat iedereen relaxt zich door de studio beweegt en dat alles weer aanvoelt zoals het zou moeten zijn. Ik ben immens dankbaar voor alle leden die al die tijd trouw lid zijn gebleven.

Ik hoop dat we de komende maanden extra veel kunnen genieten van de lessen en dat we weer allemaal een beetje de rust vinden die we zo hard nodig hebben.

Liefs
Maud

PS. Van 21 juni t/m 4 juli is de studio gesloten i.v.m. vakantie. Het komt niet heel lekker uit nu met de heropening maar na maanden hard rennen heb ik even wat ademruimte nodig. Op 5 juli starten we weer volgens het bekende rooster.

Om te vieren dat de studio weer open mag heb ik in de maanden juli en augustus een zomer actie. Je krijgt dan € 20,- korting op je 10-rittenkaart.

Heb je altijd al eens yoga willen doen?
Was je tijdens de lockdown gestopt met yoga/sporten?
Heb je tijdens de afgelopen maanden ervaren hoe belangrijk ontspanning is?

Je kunt altijd een GRATIS proefles boeken via www.theyogahub.nl om te ervaren of The Yoga Hub de plek voor jou is om vervolgens met korting een rittenkaart aan te schaffen. Ook als je iemand anders kent die misschien wel wat yoga kan gebruiken, voel je vrij om de code ZOMER2021 door te sturen!

PS. Ben je lid van The Yoga Hub en wordt iemand dankzij jou lid van The Yoga Hub dan ontvang je een gratis extra strip.
Categorieën: Nieuwsbrief

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *