We zitten alweer in de 2e week van januari. Ik hoop dat jullie ondanks alles 2020 toch op een fijne manier hebben kunnen afsluiten. Met een aantal van jullie zijn we meteen goed gestart tijdens de NieuwsjaarsSpecial. Bij deze special heb ik geholpen in het vinden van jou intentie en woord voor 2021. Ik hoop dat de intentie en/of het woord een rode draad wordt in het nieuwe jaar.

We zijn 2021 gestart met lessen via Zoom en het lijkt erop dat dit voorlopig ook nog het geval is. Ik ben immens blij dat een aantal van jullie nog de drive hebben om samen met mij de lessen via Zoom te doen. Daarnaast hoop ik dat ik met de verborgen YouTube video’s ook de rest van de leden nog de mat op krijg. Deze tijden zijn een continu gevecht waarbij ik alles uit de kast trek om iedereen binnen boord te houden wetende dat we gewoon allemaal liever in de studio onze mat uit rollen. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, heb je een idee of mis je nog iets in dat wat ik aanbied dan hoor ik het graag!

Zoals ik hier boven schrijf zijn deze tijden een continu gevecht. 2020 Stond dan ook voor 90% uit werk werk werk werk ook al trok mijn lichaam regelmatig aan de handrem. Dit jaar wil ik het anders doen. Ik wil de focus verplaatsen naar mijzelf en tijd vrij maken voor zelf-zorg. Mijn intentie voor 2021 is dan ook: Ik zorg voor mijzelf en daarmee zorg ik voor mijn bedrijf waardoor ik zekerheid en overvloed heb.

Een aantal van de deelnemers van de special deelden hun intentie en/of woord. Misschien geven ze je nog wat inspiratie:
“2021 wordt het jaar dat ik de vrijheid die ik zo koester in mijzelf vind”
“Ik heb vertrouwen in mijzelf en wat het universum mij en ons gaat brengen”
“In 2021 ga ik oogsten op alle gebieden. In alle rust genieten van succes”
“Ik geef mijzelf de ruimte”
“Door zelf-zorg en zelf-studie op zoek gaan naar nieuwe routes tot rust, geluk en los laten”

Verder heb ik voor nu geen spannende mededelingen maar wou ik wel graag even van mij laten horen. Ik hoop iedereen snel weer op de yoga mat te zien.

Liefs
Maud

Categorieën: Nieuwsbrief

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *