De studio is ondertussen al behoorlijk wat weken gesloten en het is wederom afwachten wanneer de deuren weer open mogen. Gelukkig brengt het warmere weer en de zon weer een beetje vreugde en energie.
 Op 3 maart bestaat The Yoga Hub alweer 3 jaar. Ik heb lang lopen wikken en wegen hoe we dit samen kunnen vieren in de huidige omstandigheden. De gehele maand maart is er dan ook The Yoga Hub Challenge. Actieve leden kunnen in de maand maart onbeperkt mee doen aan alles lessen en maken daarbij ook nog eens kans op 3 prijzen. Dit is de uitgelezen kans om te ervaren hoe het is om regelmatig yoga te beoefenen. Het hoeft niet altijd een les van 60 minuten te zijn maar een meditatie van 10 minuten kan ook al genoeg zijn om je beter te voelen. Vooral in de huidige tijd waarin we mentaal steeds meer worden uitgedaagd kan yoga helpen voor helderheid en rust in je hoofd. Daarnaast zal je merken dat je meer verdieping in je lichaam krijgt wanneer je vaker op de mat stapt. Ik hoop dat we op deze manier de maand maart, en daarmee het 3 jarig bestaan, kunnen gebruiken voor rust, licht, liefde en verbinding.
Meer informatie over de Challenge
Verder is er vrij weinig nieuws en hoop ik dat we elkaar snel weer in levende lijve in de studio kunnen zien.

Liefs
Maud

ps. Van 1 april t/m 6 april zijn er geen lessen i.v.m. Pasen en een mini vakantie.
Categorieën: Nieuwsbrief

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *