We zitten alweer in december. De maand van weinig daglicht, sinterklaas, winterjassen, kerstlampjes en warme chocomel. De maand van het terug kijken en vooruit plannen. 

Dit jaar begon gewoon zoals alle andere jaren. Omringd met dierbaren en dromen/wensen/doelen voor het nieuwe jaar. We wisten toen nog niet dat we ook yoga live online kunnen volgen. Of dat we voortaan op stickertjes moeten liggen, geen thee meer mogen drinken na de les en een mondkapje op moeten. 2020 Was/is een achtbaan waarbij we geen idee hebben of het eindperron achter het eerstvolgende heuveltje zit of dat we pas halverwege de rit zijn. We kunnen ons enkel stevig vasthouden en genieten van het uitzicht. 

Vaak beginnen mensen vol goede moed aan een nieuw jaar maar we hebben 1 januari niet nodig om een verandering te maken in ons leven, om een droom na te jagen of om iets nieuws te proberen. We hebben geen einde van corona nodig om met elkaar in verbinding te komen, om compassie te hebben voor een ander of om in te zien wat er echt toe doet. Elke ochtend opnieuw heb je de kans om dit allemaal te doen. Elke ochtend bepaal jij met welke energie en mindset je de dag begint. 

We hebben geen idee hoe lang deze achtbaan nog door dendert. Hoeveel loopings, scherpe bochten en rust punten nog komen. Maar laten we er in elk geval samen een aangename rit van maken.

Ik wens jullie allemaal een fijn en warm einde van dit gekke jaar. En voor 2021 vooral veel onvergetelijke momenten met de mensen die je dierbaar zijn.

Liefs,  
Maud
Nog een paar huishoudelijke mededelingen:
– Vanaf 1 december ben je verplicht om een mondkapje te dragen terwijl je je door de studio verplaatst. Bij binnenkomst en vertrek zet je hem op en zodra je op je mat zit mag hij af. Gedurende de les hoef je dus geen mondkapje te dragen;
– Van maandag 21 december t/m zondag 3 januari is de studio gesloten en zullen er geen lessen gegeven worden. Vanaf 4 januari starten we weer volgens het bekende rooster;
– Vrijdag 4 december a.s. is het wederom de eerste vrijdag van de maand en staat weer de Maandelijkse Ontspanningssessie op de planning. Aanmelden kan via Eversports.
Categorieën: Nieuwsbrief

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *