Het zal je vast niet ontgaan zijn, maar 1 juli mag The Yoga Hub weer zijn deuren openen. De afgelopen weken ben ik al bezig geweest met alle voorbereidingen. Zo zijn er nieuwe kasten, een nieuwe indeling in de zaal en is de kleedkamer naar de theehoek verplaatst. Ik kan haast niet wachten om jullie weer allemaal te zien en voel mij bijna een kind dat wacht op pakjesavond/kerst ochtend. Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik en ik hoop dat iedereen zich veilig genoeg voelt om weer naar de studio te komen.

Covid-19 regels
Om ervoor te zorgen dat we allemaal op een prettige manier naar de yoga kunnen zijn er een paar regels waar je je aan moet houden. Deze regels kun je terug lezen op de website https://theyogahub.nl/regels-omtrent-covid-19/ en bij elke boeking ontvang je de regels nog eens in de bevestigingsmail. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van deze regels voordat je naar de studio komt.

Het rooster
Ik heb lang lopen wikken en wegen wat wijsheid is omtrent het rooster. Uiteindelijk heb ik besloten om gewoon ALLE lessen weer in de studio te geven. De zondagochtend les (9:00 – 10:00) zal, zolang het weer dit toe laat, buiten op het terrein van Streekboerderij Daniken gegeven worden. Voor nu staat deze buiten les tot oktober ingepland maar mocht het weer toch omslaan kan het zijn dat we al eerder weer naar binnen gaan.
Gedurende de corona heb ik heel veel lessen opgenomen en verborgen op YouTube gezet. Actieve leden kunnen deze video’s blijven volgen/gebruiken tot 1 oktober waarna ze van YouTube gehaald worden. Mocht je het dus niet fijn vinden om naar de studio te komen kun je op die manier toch yoga blijven doen.
Daarnaast wil ik je er graag op wijzen dat het vaak relatief kleine groepen zijn die de lessen volgen waardoor er ruim voldoende plek is in de studio om op ruime afstand van elkaar te liggen. Er kunnen sowieso maximaal 10 yogi’s per les mee doen om de 1.5m te waarborgen.

Overstap Eversports
Je hebt het misschien al gelezen of gemerkt maar The Yoga Hub is van Fitmanager overgestapt naar Eversports. Heb je ooit aangegeven dat je een nieuwsbrief wilt ontvangen dan ontvang je deze nog steeds. Het enige verschil is dat deze nu via Mailchimp gestuurd wordt i.p.v. vanuit Fitmanager. Verder heeft iedereen een uitnodiging ontvangen om zijn/haar Eversports account te activeren. Heb je dit nog niet gedaan of ben je de mail kwijt maar wil je wel een actief account? Laat dit dan even weten dan stuur ik nogmaals de mail om alles te activeren.

Workshops en Specials
Door de corona is het erg stil geweest omtrent workshops en specials in de studio.Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik de eerste workshops weer op het rooster heb staan (lees daarover hier beneden meer). In het verleden maakte in een onderscheidt tussen Specials en Workshops. Specials waren yoga lessen die nét een beetje anders waren dan normaal. Denk hierbij aan een langere les of een bijzonder/ander thema. Deze Specials zaten altijd inbegrepen in je abonnement. Bij Workshops gaan we echter echt de diepte in. En deel ik mijn kennis d.m.v. een informatief stuk en een flow stuk. De Workshops zitten niet inbegrepen in je abonnement omdat we echt de diepte in gaan en ik mijn kennis niet gratis weg ga geven. Ik heb dan ook besloten dat er vanaf nu GEEN Specials meer plaats zullen vinden in de studio en dat er enkel Workshops gegeven worden.


7 weken lang bijzondere verhalen en wijsheden die achter de verschillende yoga houdingen verscholen zitten.In verhalen achter de houdingen gaan we in een 7-delige serie op reis langs de verschillende verhalen en mythes achter de yoga houdingen. Vele houdingen zijn vernoemd of gebaseerd op een mooi verhaal. Gek genoeg zijn deze verhalen duizenden jaren geleden geschreven maar zijn ze nog altijd van toepassing op ons dagelijks leven. Ze leren ons op verschillende manieren omgaan met uitdagingen in het leven en bevatten dus veel wijze lessen. We gaan 7 vrijdagen 7 verschillende houdingen onderzoeken waarbij ik je in een flow les meer vertel over de piek houding van die week.

Je kunt je enkel voor de gehele 7 weken aanmelden. Vanaf 5 aanmeldingen gaat de workshop door. Kosten voor 8,5 uur yoga € 80,-
Aanmelden of meer informatie
Categorieën: Nieuwsbrief

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *