Best yogi/yogini,

Het is weer even geleden dat ik een nieuwsbrief naar jullie heb geschreven. Omdat mijn actieve leden wekelijks een mail van mij krijgen wou ik niet jullie inbox spammen, we krijgen tenslotte al zoveel informatie op ons bordje.

We zitten ondertussen in de 10e week dat de studio verplicht dicht moest. Ik zie en hoor dat het steeds moeilijker wordt om jezelf te motiveren om naar de online lessen te komen. Dit snap ik heel goed! Als ik in jullie schoenen stond had ik ongetwijfeld hetzelfde probleem. Ik ben dan ook alleen maar immens dankbaar voor iedereen die toch telkens weer thuis zijn/haar matje uitrolt om een les via Zoom of YouTube mee te doen. Ook ik begin nu steeds meer te zoeken naar opties en mogelijkheden om jullie op een andere manier les te kunnen geven. De vorm hiervan weet ik nog niet helemaal, maar als het zo ver is dan horen jullie dit vanzelf.

Overstap Fitmanager naar Eversports

Ongeveer 1 jaar geleden zijn Fitmanager en Eversports samengegaan. Er werd al verteld dat Fitmanager uiteindelijk volledig zou gaan stoppen en iedereen de mogelijkheid krijgt om over te stappen naar Eversports. Ik had destijds dit besluit even uitgesteld want ik was net pas met Fitmanager begonnen. Maar nu gaat het toch echt gebeuren.

Vanaf maandag 8 juni gaat The Yoga Hub 100% over naar Eversports en zal het dus niet meer mogelijk zijn om je te registreren voor lessen of abonnementen af te sluiten in Fitmanager. Enkel actieve leden worden automatisch overgezet naar Eversports. Ben jij geen actief lid maar volg je wel The Yoga Hub door de nieuwsbrief? Dan zal je zelf een account moeten aanmaken op Eversports. De volledige website van The Yoga Hub wordt dan ook ge-update met alle Eversports integraties zodat aanmelden en lessen boeken gemakkelijk gaat.

Reminders

Als laatste nog even de reminder dat er met feestdagen geen online lessen zijn dus:

  • Zondag 31 mei;
  • Maandag 1 juni;
  • Zondag 21 juni zijn er geen online lessen.

Een kort bericht deze maand maar het enige wat ik nu kan doen is mee gaan met de flow en afwachten tot ik weer open mag. Tot die tijd zijn er de Zoom lessen en ben ik aan het brainstormen over andere opties.

Blijf gezond.

Liefs

Maud

Categorieën: Nieuwsbrief

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *