Beste yogi/yogini,

Maart is de maand waarin we het 2 jarig bestaan van The Yoga Hub vieren! Morgen is het precies 2 jaar geleden dat ik de eerste keer yoga les gaf in mijn eigen studio. Nu 2 jaar later zijn al super veel mensen die een kijkje hebben genomen in de studio. Ik ben dankbaar voor jullie allemaal! Ik ga geen emotioneel verhaal schrijven… dat bespaar ik jullie. Maar hierbij weer een nieuwsbrief gevuld met leuke een special, retreat en workshop dag en nog wat praktische informatie.

Special: Together we Flow

Dinsdag 3 maart 19:30 – 20:45

Aanmelden: https://club.fitmanager.com/activity/booking/1961643

Om het 2 jarig bestaan van The Yoga Hub te vieren is er de Special: Together we Flow. Tijdens deze les van 75 minuten gaan we samen in de flow (vinyasa/slow flow stijl). Plezier hebben en samenwerken staan centraal in deze les. Kom jij samen met mij deze mijlpaal op een gezellige, speelse manier vieren?

Yoga Verwen Weekend

23 t/m 26 april 2020

Aanmelden: www.theyogahub.nl/verwenweekend

Ik heb het gevoel dat ik jullie ondertussen al dood heb gegooid met informatie over het yoga weekend. De lessen heb ik allemaal gemaakt. De playlists zijn in de maak. Alle bijzondere en speciale dingen rondom de lessen zijn voorbereid. Het is dus veel meer dan alleen maar leuk wat yoga doen. Wil je nog mee? Dat kan! Uiterlijk 1 april moet ik weten hoeveel mensen er precies mee gaan.

Yoga Verdiepingsdag

Zaterdag 6 juni 2020 09:00 – 16:30

Aanmelden: https://club.fitmanager.com/activity/booking/2007793

Deze Yoga Verdiepingsdag is een soort dag retreat in de studio. De hele dag staat in het teken van yoga waardoor je alle tijd hebt om te ontspannen en om je yoga te verdiepen. Kun jij je het niet veroorloven om naar het Yoga Verwen Weekend te komen maar gun je jezelf wel ontspanning? Wil jij je yoga tot een nieuw niveau brengen of weer nieuwe dingen leren die tijdens de reguliere les niet aanbod komen? Dan is deze dag precies wat je zoekt. Charlotte Temple is een yoga docente uit Engeland. Ze is down to earth, zachtaardig, geeft tijdens haar les veel aandacht aan de adem en houdt ervan om haar kennis met jou te delen. Ze zal een workshop omtrent de heupen en een workshop yin geven. Ikzelf ga jullie meenemen in de wereld van yoga houdingen, yoga filosofie en meditatie. Je krijgt een compleet pakket met beweging, ontspanning en verdieping. Als jij vragen hebt over iets van yoga dan is dit de dag om ze te stellen.

Praktische informatie

  • Vinyasa/Core Flow Mix: vanaf 1 maart begint de Mix les om 19:00 i.p.v. 20:30
  • Maandelijkse ontspanning: in april is deze op 10 april i.p.v. 3 april
  • 3, 12 en 13 april zijn er geen lessen;
  • 27 t/m 30 april is de studio gesloten i.v.m. vakantie.

Een kort maar bondige nieuwsbrief deze maand. Ben je vergeten wat allemaal op de agenda staat? In de studio liggen overzichten die je eventueel mee naar huis kan nemen om alles op het gemak door te lezen. Ik hoop in elk geval dat jullie massaal naar bovenstaande evenementen komen en net zo enthousiast zijn als mij!

Liefs

Maud

Categorieën: Nieuwsbrief

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *