Beste yogi/yogini,

We zitten alweer op het einde van januari. Hopelijk heeft iedereen weer een beetje de flow van het leven weten op te pakken na de feestdagen. Het was super fijn om te zien dat jullie allemaal zo enthousiast januari gestart zijn door massaal je mat uit te rollen! Een aantal van jullie weten dat ik in augustus 2019 een enquête uit heb gestuurd om te bekijken waar jullie behoefte aan hebben. Aan de hand van de uitslag van deze enquête ben ik aan de slag gegaan om de eerste helft van 2020 in te plannen. Hieronder dus alvast een overzicht tot aan juni. Als je interesse hebt meldt je dan op tijd aan! Het is niet alleen fijn als ik weet waar we aan toe zijn als ik een docent van buitenaf heb die een workshop komt geven, maar ikzelf vind het ook wel fijn 🙂

Vrijdag 7 februari Workshop: Hervindt je innerlijke kracht

19:30 – 21:30

Kosten: € 28,-

Aanmelden: https://club.fitmanager.com/activity/booking/1961640

Wil je niet meer twijfelen aan je eigen kunnen?

Wil je steviger in je schoenen staan?

Of eindelijk weer eens het gevoel hebben dat je de hele wereld kan veroveren?

Tijdens deze 2 uur durende workshop vertel ik hoe je weer in verbinding kan komen met je innerlijke kracht. Deze kracht helpt je om ’s ochtends uit bed te komen maar kan er ook voor zorgen dat je die ene grote stap eindelijk durft te zetten. Door middel van verschillende aspecten binnen de yoga kun je op je eigen manier weer de verbinding maken met je innerlijke vuur. Ik ga het o.a. hebben over een stukje yoga filosofie, pranayama, mantra, mudra’s en chakra’s. We sluiten de les af met een krachtige vinyasa flow les waar alles bij elkaar komt. Je ontvangt een overzichtje met wat informatie en tevens zal je na gaan denken over wat jou innerlijke kracht aanwakkert zodat je hier altijd op terug kan vallen wanneer je dit nodig hebt.

Dinsdag 3 maart Special: Together we Flow

19:30 – 20:45

Kosten: leden d.m.v. strippen/abonnement, niet-leden € 15,-

Aanmelden: https://club.fitmanager.com/activity/booking/1961643

Om het 2 jarig bestaan van The Yoga Hub te vieren is er de Special: Together we Flow. Tijdens deze les van 75 minuten gaan we samen in de flow. Plezier hebben en samenwerken staan centraal in deze les want met elkaar kunnen we veel meer dan alleen en af en toe kunnen we wel wat hulp of steun van elkaar gebruiken. Kom jij samen met mij deze mijlpaal op een gezellige, speelse manier vieren?

Donderdag 23 april t/m 26 april: Yoga Verwen Weekend

Donderdag 17:00 – zondag 14:00

Kosten: Kamers vanaf € 439,-

Aanmelden of meer informatie: www.theyogahub.nl/agenda

Wordt het hoog tijd dat jij jezelf eens op nummer 1 zet?

Klinkt een heel weekend voor jezelf als iets onwerkelijks?

Of kun je wel wat ontspanning of persoonlijke groei gebruiken?

Dit hele weekend staat in het teken van 3 pijlers: Ontspanning, los laten en ontvangen. Elke ochtend en avond is er een heerlijke yoga les met een bijzonder thema. Er zijn 2 workshops/specials die je een extra verdieping geven. Ontbijt, lunch en diner is geregeld dus je hoeft alleen nog maar een bord te pakken en op te scheppen. In de middagen heb je voldoende vrije tijd die je zelf mag invullen. Kortom genoeg tijd voor jezelf en veel opties om d.m.v. yoga te ontspannen, ontvangen en los te laten.

.

Zaterdag 6 juni: Yoga Verdiepingsdag

9:00 – 16:30

Kosten: € 85,- incl. lunch

Aanmelden: https://club.fitmanager.com/activity/booking/2007793

Kun jij je het niet veroorloven om naar het Yoga Verwen Weekend te komen maar gun je jezelf wel ontspanning?

Wil jij je yoga tot een nieuw niveau brengen of weer nieuwe dingen leren die tijdens de reguliere les niet aanbod komen?

Dan is deze dag precies wat je zoekt. Charlotte Temple is een yoga docente uit Engeland. Ze is down to earth, zachtaardig, geeft tijdens haar les veel aandacht aan de adem en houdt ervan om haar kennis met jou te delen. Ze zal een workshop omtrent de heupen en een workshop yin geven. Ikzelf ga jullie meenemen in de wereld van yoga houdingen, yoga filosofie en meditatie. Je krijgt een compleet pakket met beweging, ontspanning en verdieping. Als jij vragen hebt over iets van yoga dan is dit de dag om ze te stellen.

Het programma:

9:00 – 11:00 Happy Healthy Hips Workshop met Charlotte.

Tijdens deze workshop ontrafelen we het mysterie rondom onze heupen. We gaan ruimte creëren en de heupen versterken d.m.v. mobiliteit en yoga houdingen. Ontspanning in de heupen kan voor verlichting/ontspanning zorgen in de onderrug en geeft meer bewegingsvrijheid in de voeten en benen.

11:00 – 11:20 korte pauze

11:20 – 12:30 Yoga houding tips/tricks/do’s/don’ts met Maud

Ik ga jullie allerlei tips geven over houdingen en overgangen die veel yogi’s lastig vinden. We gaan even rustig de tijd nemen om een aantal houdingen te bekijken, observeren en onderzoeken. Al je vragen omtrent houdingen en overgangen zal ik beantwoorden.

12:30 – 13:30 Lunch

13:30 – 14:30 Yoga filosofie en meditatie met Maud

Ik ga jullie een korte intro geven over de yoga filosofie zodat jullie wat beter bekend zijn met de achtergrond en alles wat bij deze levensstijl komt kijken. Daarnaast vertel ik jullie meer over meditatie. Het is echt niet lastig om te mediteren, we beginnen immers elke les met een meditatie. Met deze achtergrond informatie krijgt je eigen yoga weer een hele nieuwe betekenis.

14:30 – 16:30 Lazy Saturday Yin met Charlotte

Deze workshops is een langzame, diepe yin les waarbij er focus is op het diepe bindweefsel en het los maken van geblokkeerde energie. Je blijft langere tijd in een houding waardoor je meer fysieke en geestelijke ontspanning zal ervaren. Er ontstaat een energetische connectie en gaat op een reis van bewustzijn.

Bij inschrijving is je deelname voor de gehele dag. Het is niet mogelijk om je in te schrijven voor losse onderdelen. Prijs is inclusief lunch en thee. 2 Weken voor aanvang dienen er minimaal 6 aanmeldingen te zijn. Indien er minder aanmeldingen zijn wordt de Yoga Verdiepingsdag geannuleerd en krijg je het reeds betaalde bedrag terug.

Wijziging openingstijden:

  • Vrijdag 7 februari is er een workshop i.p.v een Short Flow;
  • Vrijdag 3 april is er geen Short Flow. De ontspanning is verschoven naar 10 april;
  • Zondag 12 en maandag 13 april zijn er geen lessen;
  • van donderdag 23 t/m 30 april zijn er geen lessen in de studio i.v.m. het Yoga Verwen Weekend.

Er is dus genoeg keuze om je yoga tot een nieuw niveau te brengen. Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als ik! De voorbereidingen voor het Yoga Verwen Weekend zijn volop bezig en ik kan niet wachten om al mijn plannen met jullie te delen.

Dit lijkt mij alweer een overdosis informatie dus ik ga het hierbij laten.

Tot snel in de studio!

Maud

Categorieën: Nieuwsbrief

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *