Beste yogi/yogini,

De nieuwsbrief van januari is een beetje later dan wat jullie van mij gewend zijn. Hopelijk hebben jullie allemaal fijne feestdagen gehad. Leuk om te zien dat vele van jullie alweer fanatiek naar de les komen! Zoals ik eerder vertelde heb ik al van alles gepland voor 2020 dus hierbij alvast de eerste paar workshops en specials.

Workshop: Hervindt je innerlijke kracht
Vrijdag 7 februari
19:30 – 21:30
Kosten € 28,-
Aanmelden: https://club.fitmanager.com/activity/booking/1961640

Wil je niet meer twijfelen aan je eigen kunnen?
Wil je steviger in je schoenen staan?
Of eindelijk weer eens het gevoel hebben dat je de hele wereld kan veroveren?

Tijdens deze 2 uur durende workshop vertel ik hoe je weer in verbinding kan komen met je innerlijke kracht. Deze kracht helpt je om ’s ochtends uit bed te komen maar kan er ook voor zorgen dat je die ene grote stap eindelijk durft te zetten. Door middel van verschillende aspecten binnen de yoga kun je op je eigen manier weer de verbinding maken met je innerlijke vuur. Ik ga het o.a. hebben over een stukje yoga filosofie, pranayama, mantra, mudra’s en chakra’s. We sluiten de les af met een krachtige vinyasa flow les waar alles bij elkaar komt. Je ontvangt een overzichtje met wat informatie en tevens zal je na gaan denken over wat jouw innerlijke kracht aanwakkert zodat je hier altijd op terug kan vallen wanneer je dit nodig hebt.

Special: Together we Flow
Dinsdag 3 maart
19:30 – 20:45
Geen extra kosten voor leden. Niet-leden betalen € 15,-
Aanmelden: https://club.fitmanager.com/activity/booking/1961643

Om het 2 jarig bestaan van The Yoga Hub te vieren is er de Special: Together we Flow. Tijdens deze les van 75 minuten gaan we samen in de flow. Plezier hebben en samenwerken staan centraal in deze les want met elkaar kunnen we veel meer dan alleen en af en toe kunnen we wel wat hulp of steun van elkaar gebruiken. Kom jij samen met mij deze mijlpaal op een gezellige, speelse manier vieren?

Yoga Verwen Weekend
Donderdag 23 april t/m zondag 26 april
Aanmelden of meer informatie: www.theyogahub.nl/verwenweekend

Is je nieuwe voornemen van 2020 dat je jezelf meer op nummer 1 gaat zetten?
Kun je wel wat rust, ontspanning of ademruimte gebruiken?
Wil je in korte tijd het gevoel hebben dat je weken op vakantie bent geweest?

Van 23 t/m 26 april organiseer ik een Yoga Verwen Weekend. Dit weekend staat volledig in het teken van ontspannen, los laten en ontvangen. Er zijn verschillende yoga lessen, yoga workshops, heerlijke eten, een sauna, warmte bad, buiten zwembad, zonnebank en fietsen. Je krijgt voldoende tijd en ruimte om zelf in te vullen naast alle yoga activiteiten. Elke les heeft een specifiek thema die je zowel op persoonlijk als fysiek vlak nieuwe inzichten zal geven. Het weekend is toegankelijk voor zowel beginners als meer ervaren yogi’s. Er zijn nog maar een paar plekken vrij dus als je mee wilt, meldt je dan op tijd aan!

Reminder: Maandelijkse ontspanningssessie
Komende vrijdag is het wederom de eerste vrijdag van de maand. Dit betekend dat de Maandelijkse ontspanningssessie weer op het rooster staat. Deze maandelijkse lessen staan volledig in het teken van ontspannen waarbij ik gebruik maak van verschillende onderdelen binnen de yoga. De les van deze week staat in het teken van onze ogen, mond, gezicht, handen en voeten. Nieuwsgierig? Je kunt je nog aanmelden via fitmanager of via www.theyogahub.nl/agenda.

Januari actie
Ook in de maand januari is er nog altijd de actie van 25% korting op een rittenkaart voor elke proeflesser. Ken jij iemand die misschien wel wat yoga kan gebruiken? Neem hem/haar een keer meer voor een GRATIS proefles! Hij/zij ontvangt dan de code voor 25% korting en als hij/zij lid wordt ontvang jij 1 gratis strip. Win-win voor iedereen dus 🙂

Hopelijk zie ik je snel weer in een van de lessen en/of bij een van de workshops/specials.

Liefs

Maud

Categorieën: Nieuwsbrief

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *