Beste yogi/yogini,

Ik kan niet geloven dat we alweer in de laatste maand van 2019 zijn beland. Wat gaat de tijd ontzettend snel. Hij gaat zo snel dat ik nu al moest gaan nadenken over mijn huurperiode. Goed nieuws… tot 1-1-2023 kunnen jullie nog gewoon vertrouwd op de Markt 92 terecht voor je yoga lessen. Zoals jullie weten ben ik ook al druk bezig geweest met allerlei plannen voor 2020. Ik heb voor nu een globale planning gemaakt en dit betekend dat er in de maanden februari, juni, september en december een workshop komt. In april hebben we ons Verwen Weekend in de agenda geblokt en naast dit allemaal heb ik nog plannen voor nieuwe dingen die (hopelijk) bijdragen aan jullie yoga practise.

Zoals jullie weten staat december in het teken van ZEN. Laten we eerlijk zijn… wie kan deze hectische maand niet wat extra ontspanning gebruiken. Alle plekken voor de Thaise Massage zijn helaas volgeboekt. Dus als je nog aan het twijfelen was, ben je te laat. Er is wel nog plek voor de 108 Zonnegroeten op maandag 23 december 19:00 – 21:00 (https://club.fitmanager.com/activity/booking/1659807) en voor de Hanuman Special op vrijdag 27 december 19:30 – 21:00 (https://club.fitmanager.com/activity/booking/1659805). Voor beide lessen zijn er nog 5 plekken vrij dus als je mee wilt doen, wacht niet te lang met je aanmelden. Er zijn geen extra kosten om deze lessen te volgen, niet-leden betalen €13,50.

Yoga Verwen Weekend

Misschien word je ondertussen een beetje moe van mijn promotie van het Yoga Verwen Weekend. Dus ik ga mijn verhaal niet te lang maken. Korte samenvatting: Dit weekend wil je niet missen en is een cadeau voor jezelf op zowel fysiek als persoonlijk vlak. De volgende kamers zijn nog beschikbaar:

  • 6 eenpersoonskamers zonder eigen toilet & douche;
  • 1 tweepersoonskamer zonder eigen toilet & douche;
  • 1 tweepersoonskamer met eigen toilet & douche.

De Early Bird Korting is nu vervallen, maar je kunt je nog gewoon aanmelden voor een onvergetelijk weekend. Alle informatie of je aanmelden: www.theyogahub.nl/verwenweekend

Rooster voor 2020

Ik heb dit jaar de bezetting van de lessen bijgehouden en ben blij om te zien dat de gemiddelde aanmeldingen iets gestegen zijn sinds ik het rooster heb aangepast na de zomer. Het rooster blijft dus zoals hij is. Op het einde van de zomer 2020 zal ik wederom naar het rooster kijken en zodoende veranderingen maken.

Gewijzigde openingstijden

Op de volgende data zijn er wijzigingen omtrent de lessen:

  • Donderdag 5 december is er geen Mix i.v.m. Sinterklaas;
  • Donderdag 19 december is er geen Mix omdat ik kerstviering heb op de boerderij;
  • Dinsdag 24 december t/m donderdag 26 december zijn er geen lessen i.v.m. kerst;
  • Maandag 30 december t/m 3 januari 2020 zijn er geen lessen. Zondag 5 januari starten we weer met een zen en ontspannen jaar.

December & januari actie

Iedereen die in de maanden december en januari een proefles volgt krijgt een klein Verwen Pakketje en een kortingscode voor 25% korting op een 10-rittenkaart. Dit betekend een korting van € 29.75, wie wil dat nou niet in deze dure maand? Spread the word zou ik zeggen. Misschien heb jij nog iemand in je omgeving die wel wat yoga kan gebruiken. Mocht iemand dankzij jou lid worden, dan ontvang jij 1 gratis strip t.w.v. € 13,50. Win-Win qua korting/bonus en win-win voor extra veel zen 🙂

Ik hoop dat jullie in deze drukke maand de tijd nemen om af en toe voor jezelf te zorgen en gewoon je mat uit komt rollen.

Tot snel in de studio!

Liefs

Maud

Categorieën: Nieuwsbrief

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *