Beste yogi/yogini,

Ik ben iets later dan jullie gewend zijn met de nieuwsbrief voor november. De weken vliegen voorbij en voordat we het weten is het alweer 2020. We naderen dus ook een meer hectische periode en juist dan is het belangrijk dat je goed voor jezelf blijft zorgen en tijd voor jezelf neemt.

december%20planning.png

December staat in het teken van ZEN en daarom staan er een aantal leuke dingen op de planning.

Maandag 23 december: 108 zonnegroeten

19:00 – 21:00

Aanmelden: https://club.fitmanager.com/activity/booking/1659807

Deelname voor leden kan d.m.v. je abonnement of strippenkaart. Niet leden betalen €13,50

De 108 zonnegroeten worden in de yoga traditie op zowel de kortste als de langste dag gedaan. Daarnaast kun je de 108 zonnegroeten op andere bijzondere dagen doen zoals bruiloften of geboortes. 22 december is de kortste dag van het jaar. Op 23 december doen we de 108 zonnegroet uitdaging om de zon weer te verwelkomen. De periode van meer daglicht en zon komt er weer aan. Het maakt niet uit als je maar een deel van de zonnegroeten doet. Je mag zo vaak rust nemen als nodig en zoveel overslaan als nodig. Het is dus zeker geen wedstrijd en zeker niet verplicht om ze alle 108 te doen.

Vrijdag 27 december: Hanuman Special

19:30 – 21:00

Aanmelden: https://club.fitmanager.com/activity/booking/1659805

Deelnamen voor leden kan d.m.v. je abonnement of strippenkaart. Niet leden betalen €13,50

Hanuman is een mythologisch figuur in de yoga filosofie. Er is ook een yoga houding naar hem vernoemd namelijk Hanumanasana. Tijdens deze special van 90 minuten vertel ik je het verhaal van Hanuman terwijl we een sprong van goed geluk nemen met onze Hanumanasana.

Thaise Massage

Op dinsdag, donderdag en vrijdag heb je de mogelijkheid om nog een beetje extra ontspanning in te plannen. Trakteer jezelf op een heerlijke Thaise Massage! Bij een Thaise Massage lig je in je yoga outfit op de yoga mat. Je hoeft helemaal niks te doen en ik verzorg een heerlijke massage waarbij ik je lichaam in yoga-achtige houdingen leg. De kosten zijn €17,50 en de massage duurt ongeveer 45 minuten. Kijk in de agenda voor de date en tijdstippen en verzeker jezelf alvast van een plekje!

December Actie

Van 1 december t/m 31 januari is er een leuke actie bij The Yoga Hub. Iedereen die gedurende deze periode een proefles komt volgen ontvangt een klein verwen pakketje en 25% korting op een 10-rittenkaart. Ken jij nog iemand die wel wat yoga kan gebruiken? Dan is dit misschien een goede reden om ze over de streep te trekken. Daarnaast ontvang je als lid 1 gratis strip als iemand dankzij jou lid wordt. Met deze gratis strip kun je een keer een gratis extra les volgen.

Yoga Verwen Weekend

23 april – 26 april 2020 in Zeeland

Bespaar nu nog €30 met de EALRY BIRD korting (tot 1 december 2019) !

Meer informatie of je aanmelden: www.theyogahub.nl/verwenweekend

Vorige week ben ik naar Kuuroord De Schouw geweest en de locatie is heel anders dan ons vorige retreat. De locatie is een ziekenhuis geweest en was ooit het enige ziekenhuis van het eiland. Er is een fijne yoga zaal in de voormalige kapel. Een gigantische zit- en eetkamer waar je samen rond de houtkachel kan zitten, maar ook 1 zitkamer waar je je terug kan trekken. Er is een grote sauna, een infra-rood sauna, een massagestoel, een verwarmd bad en een buiten zwembad. Daarnaast staan er fietsen klaar die je gewoon mag pakken en gebruiken. Het ligt redelijk dichtbij Zierikzee waar je leuk kunt rondstruinen en ook het strand van Renesse ligt in de buurt. Naast het heerlijke yoga programma is er dus voldoende om te doen of zien tijdens je vrije tijd.

Ik weet dat het misschien vreemd voelt om je voor zoiets aan te melden. Wellicht ben je nog nooit alleen weg van huis geweest. Misschien voelt het fout om je gezin of kinderen ‘achter te laten’. Maar door je aan te melden zeg je; nu kies ik voor MIJ. Het hele weekend staat dan ook in het teken van JOU. Lekker ontspannen met alle yoga lessen, heerlijk eten, verwennerij met alle wellness mogelijkheden en voldoende vrije tijd waarin je kunt doen wat JIJ wilt. Even geen zorgen om anderen of zorgen voor anderen. Het is slechts een lang weekend maar je gaat naar huis met het gevoel dat je weken weg bent geweest.

Aangepaste openingstijden

  • Vrijdag 29 november is er geen Short Flow;
  • Donderdag 5 december is er geen Vinyasa/Core Flow Mix;
  • Dinsdag 24 t/m donderdag 26 december zijn er geen lessen;
  • Maandag 30 december t/m 3 januari zijn er geen lessen.

Geniet van deze donkere maar gezellige maanden en hopelijk maken jullie, ondanks de hectiek, toch voldoende tijd vrij om regelmatig je mat uit te rollen in de studio.

Liefs

Maud

Categorieën: Nieuwsbrief

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *