Beste yogi/yogini,

We moeten er langzaam toch echt aan gaan geloven dat de herfst zijn intreden heeft gemaakt en dat de dagen weer korter worden. In de studio heb ik de kerstlampjes al liggen voor de extra sfeer (en dat ik tijdens de restorative een beetje zie wat ik allemaal doe haha). Een nieuw seizoen brengt veranderingen met zich mee en ik zit volop in het maken van grote plannen voor 2020. Ja, 2020 inderdaad…

Reminder Maandelijkse Ontspanningssessie

Morgen is het weer de eerste vrijdag van de maand en is er weer een Maandelijkse Ontspanningssessie. De ontspanning les was een paar keer uitgevallen maar hij is weer terug van weg geweest. Wil jij je hectische week ontspannen afsluiten? Je kunt je nog aanmelden.

Reminder Vinyasa Flow op zondag

We hebben een aantal keren ontzettend geluk gehad met het weer waardoor we een paar heerlijke buiten yoga lessen hebben kunnen doen. Het buiten yoga seizoen is helaas afgelopen dus we gaan elke zondag weer warm, droog en vertrouwd naar de studio.

Aanmelden

Het merendeel van de leden is ondertussen alweer terug van vakantie en heeft weer zijn weg naar de studio gevonden. Omdat jullie flexibel zijn om je aan te melden wanneer je wilt, is er veel fluctuatie in de aanmeldingen. Let er dus op dat je je op tijd aanmeldt. Ik vertrek altijd 30 minuten voor aanvang van de les. Ben je je vergeten aan te melden en ben je de enige, bedenk dan even of ik je aanmelding nog op tijd zie en of ik nog op tijd bij de studio kan zijn. Ik wil niet in de instellingen aangeven dat mensen zich niet later dan 30 min voor aanvang kunnen aanmelden omdat sommige van jullie pas last minute weten of je kan komen of niet. Let bij een last minute aanmelding op of je de enige bent en of ik het nog op tijd zie.

Yoga Verwen Weekend

Wellicht heb je in de vorige nieuwsbrieven al van alles gelezen over het Verwen Weekend. Of misschien heb je de vele mededelingen tijdens de les of de berichten op facebook gezien. Hierbij toch nog een keertje alle informatie want dit weekend mag je gewoon niet missen.

Even de boel de boel laten, schouders die 10x lichter voelen en een continu gevoel van ontspanning. Klinkt dat niet als een cadeau? Dat is precies wat je krijgt als je mee gaat op het Yoga Verwen Weekend. Er worden heerlijke yoga lessen gegeven, al het eten is geregeld en op de vrijdag en zaterdag is er nog een extra yoga workshop. In de middagen heb je vrije tijd waarbij je lekker kunt doen waar jij zin in hebt. Wil je lekker ontspannen in de sauna, het buiten zwembad, in de massagestoel of onder de zonnebank? Het kan allemaal. Wil je lekker op avontuur en de boel verkennen? Ook dat kan! Dit hele weekend staat in het teken van JOU met als kernwaarden: ontspannen, ontvangen en los laten.

Tot 1 december is er een early bird korting dus twijfel niet te lang!

www.theyogahub.nl/verwenweekend

deZENber

Ook de maand december heb ik al volledig gepland en staat in het teken van zen. Want wie kan nou niet een beetje ontspanning gebruiken in de hectische maand december? Op 23 december is er een 108 zonnegroeten uitdaging en op 27 december is er een Hanuman Special. Wil jij een extra dosis ontspanning? Dan kun je je aanmelden voor een Thaise Massage. Meer informatie volgt nog of je kunt alles nalezen in Fitmanager of op www.theyogahub.nl/agenda

Aangepaste openingstijden:

  • 10 t/m 13 oktober zijn er geen lessen. Ik ben dan nog een lang weekend naar de zon;
  • Vrijdag 29 november is er geen Short Flow;
  • 5 december zijn we gesloten i.v.m. Sinterklaas;
  • van 30 december t/m 4 januari zijn er geen lessen.

Het voelt heel vreemd dat ik in oktober al het volgende jaar zit te plannen. Ik hoop dat jullie even enthousiast zijn over mijn plannen als ikzelf.

Liefs

Maud

Categorieën: Nieuwsbrief

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *