Beste yogi/yogini,

Voor de meeste zit de zomervakantie er nu toch echt op en glijden we langzaam weer terug in onze dagelijkse routine. Ook ik heb weer redelijk het gevoel dat ik gesetteld ben na mijn maand weg. Bedankt dat jullie allemaal de enquête hebben ingevuld. Het was zeer verhelderend en ik heb nu een beter beeld waar jullie behoefte aan hebben.

Yoga Verwen Weekend

De aanmeld deuren voor het Yoga Verwen Weekend zijn gister officieel geopend. Binnen 24 uur had ik al 7 aanmeldingen. Wow. Wat ben ik blij dat jullie net zo enthousiast zijn als ik. Van 23 april t/m 26 april 2020 organiseer ik het tweede yoga retreat weekend. Deze keer gaan we met z’n allen naar Zeeland op de mooie locatie van Kuuroord de Schouw. Elke dag zijn er 2 yoga lessen, op vrijdag en op zaterdag is er nog een extra workshop, het eten is allemaal geregeld en er is ruim voldoende tijd en ruimte wat je zelf kan invullen. Je mag gebruik maken van het buiten zwembad, de hot-tub binnen, infra-rood sauna, zonnebank en massagestoel. Daarnaast zijn er fietsen die gehuurd kunnen worden waarmee je op avontuur kunt in de omgeving. Het strand van Renesse is 20 minuten rijden en dus ook een heerlijke plek om tussendoor even uit te waaien. Dit hele weekend staat in het teken van ontspannen, ontvangen en los laten. Na deze dagen samen heb je het gevoel dat je weken op vakantie bent geweest.

Wil je even uit je dagelijkse sleur?

Klinkt een heel weekend voor jezelf als iets onwerkelijks?

Wil je je geest eens uitzetten en volledig ontspannen?

Dan is dit weekend perfect voor jou!

Meer informatie of je aanmelden: www.theyogahub.nl/verwenweekend

Tot 1 december 2019 is er nog EARLY BIRD korting dus twijfel niet te lang!

Embodied Flow Special met Margôt

vrijdag 20 september

19:30 – 22:00

Aanmelden: https://club.fitmanager.com/activity/booking/1480386

In deze special bewegen we vanuit een zachte embodied Yin naar een dynamischere Embodied practice. Waar we een natuurlijke transitie maken naar onze eigen [innerlijke] expressie. Om daarna alle vormen en informatie in te laten dalen in meditatie en savasana.

 

Embodied Flow™ is een unieke yoga stijl die je mee neemt door het lichaam.

Margôt weet als geen ander hoe ze flow moet laten bewegen in de yoga practice. De kunstvorm en taal die zij belichaamt en vertaalt in haar docentschap zal andere ontroeren en begeleiden naar de intieme relatie naar ons zelf. Een holistische kijk, krachtig en helend zowel op als naast de mat.

 

Een simpele reden waarom naast losse yogalessen een langere special zo verrijkend is. Is de tijd en de verdieping die we investeren om samen ervaringen te delen en verbinding te voelen.

December = DeZENber

Het is nog een beetje vroeg maar ik ben al druk bezig geweest met het inplannen van december. Ik heb besloten hoe ik dit jaar samen met jullie wil afsluiten. De hele maand december staat in het teken van ZEN. Hieronder alvast kort alle plannen, je kan ook al eens rond neuzen in Fitmanager:

  • In de maand december geef ik Thaise massages van 30 tot 45 minuten voor €17,50. Bij Thaise massage heb je gewoon je sportkleding aan en lig je vertrouwd op je yoga matje. Jij hoeft helemaal niks te doen. En ik help je lichaam ontspannen door middel van een massage die af en toe wat weg heeft van yoga. Er zijn in totaal 12 plekken vrij om je in te schrijven. Mocht je nu heel graag een andere data/tijdstip willen dan kunnen we altijd in overleg kijken wat mogelijk is;
  • Maandag 23 december staat weer de 108 zonnegroeten uitdaging op de agenda. 22 december is de kortste dag van het jaar en met de 108 zonnegroeten verwelkomen we de zon;
  • Vrijdag 27 december is er een Hanuman Special. Tijdens deze deze special deel ik met jullie de mythe van hanuman en gaan we opwerken naar hanumanasana.

Aangepaste openingstijden

  • Vrijdag 6 september is er geen Short Flow i.v.m. de klankschalensessie;
  • Vrijdag 20 september is er geen Short Flow i.v.m. de Embodied Flow Special;
  • 10 t/m 13 oktober zijn er geen lessen omdat ik dan een lang weekend weg ben;
  • Vrijdag 29 november is er geen Short Flow;
  • 5 december zijn we gesloten i.v.m. Sinterklaas;
  • Van 30 december t/m 4 januari zijn geen lessen.

Reminder

Als je een kussen onder je hoofd plaatst tijdens de les, gelieve een handdoek gebruiken i.v.m. hygiëne. Indien je een handdoekje bent vergeten heb ik er een paar in de zaal liggen. Als je een handdoekje van de studio gebruikt kun je deze in de bruine mand in het keukentje leggen zodat ze weer fris en fruitig zijn voor gebruik.

Ik zie jullie snel weer in de studio 🙂

Liefs

Maud

Categorieën: Nieuwsbrief

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *