Beste yogi/yogini,

Kun jij de zomer ook al ruiken? Ben je stiekem al aan het aftellen tot je vakantie? Of misschien heb je hem er alweer op zitten. Ik ben momenteel druk bezig met de laatste loodjes voor mijn teacher training in juli. Er komt nog best wat bij kijken om zoiets aan de andere kant van de wereld te gaan doen. Ik geloof dat mijn koffer straks voor de helft gevuld is met spullen om mijn lichaam te ondersteunen (denk aan magnesiumolie, knoflooktabletten en een grote fles deet). Ik kijk er ontzettend naar uit om op een magische locatie weer nieuwe dingen te leren en mijzelf weer even volledig onder te dompelen in alles wat yoga te bieden heeft. Bereidt je dus maar vast mentaal voor, voor als ik straks terug ben in augustus 😉

International Yoga Day Special
Vrijdag 21 juni
19:30 – 21:30
Aanmelden: https://club.fitmanager.com/activity/booking/1279104

21 juni is de langste dag van het jaar en tevens Internationale Yoga Dag. Op deze dag worden overal ter wereld bijzondere yoga evenementen georganiseerd om yoga te vieren. Ook bij The Yoga Hub staan we stil bij deze dag. Er is een special die in het teken staat van zelf-heling, zelf-zorg en zelf-liefde. Eerst zal Anja jullie iets vertellen over Reiki en het zelf-helend vermogen van ons lichaam. Daarna gaan we een heerlijke vinyasa flow les doen waarbij we het thema uitgebreid gaan meenemen. Een lekker cadeautje voor jezelf dus.

Klankschalensessie
Vrijdag 9 september
20:00 – 22:00
Aanmelden: https://club.fitmanager.com/activity/booking/1386748

Op 9 september komt Maurice van de New Age Universum winkel in Geleen een klankschalensessie verzorgen. Door de trillingen van de klankschalen komt het water in ons lichaam in beweging hierdoor kunnen blokkades opgeheven worden en kun je heerlijk ontspannen. Deze bijzondere ervaring wil je niet missen! Kon je er de vorige keer niet bij zijn? Dit is je kans om toch een keer mee te doen.

Zomerrooster
Zoals ik in mijn vorige nieuwsbrief schreef komt er in de maand juli een aangepast zomerrooster. Hieronder kun je het rooster vinden net als in Fitmanager en in de studio.

zomerrooster%20juli.png

De eerste week geef ikzelf nog de maandag en woensdag lessen. Op de maandagen neemt Eline je mee in de wereld van mediteren. Er zijn veel verschillende soorten meditatie waar zij je kennis mee laat maken. Ontdek tijdens deze lessen wat meditatie voor jou kan betekenen. Op de woensdagen en zondag 21 juli komt Anja jullie trakteren om een hatha/vinyasa flow les (let op: deze les is 75 minuten). Anja geeft verschillende soorten yoga, van yin yoga tot hormoon yoga tot hatha yoga. Ze maakt hier haar eigen bijzondere combinatie van waarbij de adem een grote rol speelt. Op zondag 14 juli laat Margôt jullie kennis maken met Embodied Flow. Dit is een hele nieuwe, unieke yoga stijl waarbij vinyasa flow gecombineerd wordt met vrije expressie. Margôt creëert een ruimte waarin je je veilig voelt om vrij te bewegen. Ze stimuleert je om je eigen stem en je eigen bewegingen te vinden en ontdekken, zonder oordelen, zonder grenzen. Laat zien wie je bent!

De regels gedurende dit aangepaste rooster:

  • 1 uur voor aanvang van de les moeten er minimaal 4 aanmeldingen zijn. Indien dit niet het geval is zal de les automatisch geannuleerd worden. Check dus even voor vertrek of er voldoende aanmeldingen zijn en of de les door gaat;
  • Gedurende de maand juli is het niet mogelijk om een proefles in te plannen. Wil je dus iemand meenemen dan moet hij/zij een losse les boeken of wachten tot augustus;
  • Heb je feedback over bepaalde lessen die gegeven worden dan hoor ik deze graag. Indien docenten goed bevallen kunnen we altijd kijken of ze een keer terug komen d.m.v. een workshop of special.

Als ik terug ben in augustus zal ik opnieuw naar het huidige rooster kijken en indien noodzakelijk hier en daar wat aanpassingen maken. Het kan zijn dat ik ervoor kies om gedurende de maand augustus ook nog een iets aangepast rooster te draaien en vanaf september weer het volle rooster. Heb je nog wensen/opmerkingen omtrent het rooster dan hoor ik deze graag.

Zoals ook eerder gecommuniceerd kunnen alle leden in de maand augustus onbeperkt naar de lessen komen. Dit betekent het volgende:

  • Leden met een abonnement voor 1x per week ontvangen 5 extra gratis strippen, dit betekent dat je 10x in augustus naar een les kan komen;
  • Leden met een abonnement voor 2x per week ontvangen 5 extra gratis strippen, dit betekent dat je 15x in augustus naar een les kan komen;
  • Leden met een onbeperkt abonnement krijgen €20,50 korting op hun abonnement, dit betekent dat je onbeperkt naar de lessen kan komen tegen het tarief van een abonnement voor 2x per week;
  • Leden met een strippenkaart ontvangen het aantal openstaande strippen op 1 juli om te gebruiken in de maand augustus. Heb je op 1 juli bijvoorbeeld 4 strippen over, dan ontvang je 4 extra strippen in augustus.

Buiten yoga
Omdat mijn training precies in de zomer valt heb ik ervoor gekozen om in augustus en september met de zondag vinyasa flow les weer naar Streekboerderij Daniken te gaan. Gedurende deze 2 maanden gaan we elke ochtend weer genieten van de geluiden van de dieren, de ochtendzon, de frisse lucht en het gras onder onze voeten. Schrijf dus in je agenda: 11 augustus t/m 29 september buiten yoga op zondag bij Streekboerderij Daniken, Geleen.

Geniet van het aftellen van je vakantie of van het warme weer hier in Nederland. Voor nu zie ik jullie nog regelmatig op de mat en hopelijk bevallen de vervangende docentes in juli.

Namasté

Maud

PS. In juli ontvangen jullie geen nieuwsbrief. Ik zorg ervoor dat vóór 4 augustus het rooster in Fitmanager staat.

Categorieën: Nieuwsbrief

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *