Beste yogi/yogini,

Jeetje, er is alweer een hele maand voorbij. Een hoop dingen die lange tijd ver weg waren komen nu langzaam steeds dichterbij. Deze maand heb ik niet heel veel spannende dingen te melden. Dus hierbij 6 praktische zaken omtrent The Yoga Hub:

Klankschalensessie

Vrijdag 3 mei a.s.

20:00 – 22:00

Aanmelden: https://club.fitmanager.com/activity/booking/1155194

Morgen komt Maurice van New Age Universum een klankschalensessie verzorgen bij The Yoga Hub. Door de trilling van de klankschalen kunnen blokkades los komen en kun je heerlijk ontspannen. Je kunt je nog inschrijven! Meer informatie vind je terug in de agenda.

International Yoga day special: zelf-heling, zelf-zorg, zelf-liefde

Vrijdag 21 juni

19:30 – 21:30

Aanmelden: https://club.fitmanager.com/activity/booking/1279104

21 juni is het Internationale yoga dag en tevens de langste dag van het jaar. Deze avond staat in het teken van zelf-heling, zelf-zorg en zelf-liefde. Er zal een Vinyasa flow les gegeven worden van 75 a 90 minuten. Daarnaast zal er aandacht zijn voor Reiki en het zelf-helend vermogen van ons lichaam.

Zomerrooster

Zoals de meeste van jullie weten ben ik in de maand juli naar Thailand voor een yoga opleiding. Ik ben momenteel nog druk bezig met het regelen van de vervanging voor de eerste 2 weken. Ik heb mijn uiterste best gedaan om yoga docenten te vinden die qua stijl aansluiten bij de stijl die jullie gewend zijn, ik geef echter op een vrij unieke manier les waardoor het dus moeilijk is om exact hetzelfde te vinden. Het kan dus zijn dat er compleet nieuwe of andere yoga stijlen gegeven worden gedurende deze weken. Sta vooral open om een keer iets anders te proberen. En als je het niks vindt…ik ben weer terug voordat je het door hebt. Het volgende staat al vast:

  • Maandag 1 juli en woensdag 3 juli geef ik nog gewoon de reguliere lessen;
  • Maandag 8 juli en maandag 15 juli 20:00 – 21:00: Mediteren met Eline. Er zijn ontzettend veel verschillen soorten en manieren om te mediteren. Eline laat je kennis maken met verschillende meditatie vormen. Je zal merken dat de ene meditatie beter bij je past dan de andere. En dat mediteren veel meer kan zijn dan alleen wat stil zitten en je adem observeren. Eline heeft een warme en zachte energie waardoor iedereen zich gezien en welkom voelt;
  • Woensdag 10 juli en woensdag 17 juli 20:00 – 21:15: Hatha/Vinyasa met Anja. Anja Wiersma geeft een mix tussen hatha en vinyasa flow yoga. Ze heeft altijd veel aandacht voor de ademhaling. Doordat ze verschillende soorten yoga geeft heeft ze haar eigen manier van les geven ontwikkeld. Ze neemt je graag mee op reis met de adem tijdens deze 75 minuten Hatha/Vinyasa les. Deze les lijkt veel op wat jullie gewend zijn in de Vinyasa Flow en Slow Flow lessen;
  • De invulling van de zondag ben ik nog aan het regelen.

In de nieuwsbrief van juni ontvangen jullie meer informatie.

Gewijzigde openingstijden

Ook de komende periode zijn er weer een aantal feestdagen waardoor The Yoga Hub gesloten is:

  • Zondag 5 mei komt de Vinyasa Flow te vervallen;
  • Donderdag 30 mei komen alle 3 de lessen te vervallen;
  • Maandag 10 juni komen de Vinyasa Flow en Slow Flow te vervallen;
  • Van 22 juli t/m 4 augustus is The Yoga Hub volledig gesloten i.v.m. vakantie.

Yoga Verwen Weekend

Na het succesvolle Yoga Weekend Retreat van afgelopen maart ben ik al druk bezig met het regelen van een retreat in 2020. Ik heb een locatie gereserveerd in Zeeland van donderdag 23 april t/m zondag 26 april 2020. Dus blokkeer deze data alvast in je agenda. Meer informatie komt in september/oktober 2019.

Actie

Ken jij iemand die misschien wel wat yoga kan gebruiken? Laat hem/haar deze actie zien en als hij/zij lid wordt van The Yoga Hub dan ontvang jij een GRATIS strip t.w.v. €13,50 waarmee je een keer extra naar de les kan komen.

volg%20tussen%205%20mei%20en%202%20juni%20een%20proefles%20en%20ontvang.png

Zoals ik al schreef heb ik deze keer niet veel spannende dingen te melden. Mocht je nog vragen of suggesties hebben dan hoor ik deze graag.

Tot snel in de studio!

Namasté

Maud

Categorieën: Nieuwsbrief

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *