Beste yogi/yogini,

Een tijdje terug deed ik mee aan een challenge van de Yoga Business Coach. Bij een onderdeel moest je opschrijven wat je energie-gevers en energie-vreters zijn. Wat kun je in je dagelijks leven veranderen zodat je meer gevers en minder vreters hebt? Kun je dingen loslaten of overdragen aan iemand anders? Social media is bij mij een van de grootste energie-vreters. Ik heb dan ook besloten dat ik op de Facebookpagina van The Yoga Hub alleen nog iets plaats als dit voor mij goed voelt i.p.v. ik moet nu iets schrijven anders heb ik 2 dagen achter elkaar er niks opgezet. Dus mocht je The Yoga Hub ietsjes minder vaak voorbij zien komen, geen nood, ik ben mijn energie wijzer aan het gebruiken 🙂

Zomerrooster

Een tijdje terug stuurde ik een enquĂŞte uit omtrent het rooster in de maand juli. Ik ben namelijk de maand juli in Thailand voor een 300 uur yoga teacher training (ik kijk er nu al naar uit om mijn nieuwe kennis met jullie te delen). Bedankt voor de vele reacties op de enquĂŞte! De uitslag was 50-50 dus ik heb besloten om een middenweg te nemen. Voor 2 weken zal er een vervangend rooster zijn. Er zullen lessen plaats vinden op maandag 8 en 15 juli 20:00 – 21:00, woensdag 10 en 17 juli 20:00 – 21:00 en zondag 7, 14 en 21 juli 9:00 – 10:00. Ik reken erop dat de mensen die gestemd hebben voor een vervangend rooster, ook minimaal 1x per week aanwezig zullen zijn voor een les. Ik zou het nogal vervelend vinden als ik nu veel moeite doe om vervanging te regelen en er zijn weinig tot geen mensen in de lessen. Er zal gedurende het vervangende rooster dan ook een regel zijn dat er minimaal 4 aanmeldingen moeten zijn wil de les doorgaan. Als de vervanging geregeld is horen jullie vanzelf wie er komt en welke yoga stijlen er gegeven worden. Ik doe mijn best om vervanging te vinden die aansluit bij de lessen zoals jullie gewend zijn, maar dit kan ik uiteraard niet garanderen. Van 22 juli t/m 4 augustus is de studio gesloten. Van 5 augustus t/m 31 augustus kan iedereen onbeperkt naar de lessen komen. De mensen met een onbeperkt abonnement ontvangen een korting op hun abonnement. Op deze manier kun je weer lekker in de flow van de yoga lessen komen 🙂

Pasen

Rondom de Pasen komen er een aantal lessen te vervallen:

  • Vrijdag 19 april Short Flow;
  • Zondag 21 april Vinyasa Flow;
  • Maandag 22 april Vinyasa Flow en Slow Flow.

Vanaf 24 april kun je weer vertrouwt je matje uitrollen in de studio.

Klankschalen sessie

Vrijdag 3 mei

20:00 – 22:00

Kosten: € 25,-

Aanmelden: https://club.fitmanager.com/activity/booking/1155194

Nog 7 plekken beschikbaar

Maurice van de New Age Universum winkel in Geleen komt een bijzondere klankschalen sessie verzorgen. Het programma ziet er als volgt uit:

20:00 – 20:45: deel 1 van de klankschalensessie

20:45 – 21:05: thee pauze

21:05 – 22:00: deel 2 Soundhealing

De voelbare klank en trilling van Tibetaanse klankschalen laat niemand onberoerd. Ze hebben een bijzondere helende en meditatieve werking. De trilling die ze voortbrengen heeft een diep ontspannende werking. Laat je op deze avond meenemen door de trilling van de klanken om tot rust en healing te komen, waarbij je ruimte maakt voor nieuwe energie.

International Yoga Day Special: zelf-heling, zelf-zorg en zelf-liefde

Vrijdag 21 juni

19:30 – 21:30

Kosten: € 17,50

Aanmelden: https://club.fitmanager.com/activity/booking/1279104

21 juni is Internationale Yoga Dag en ook The Yoga Hub wilt hier extra aandacht aan besteden. Deze avond staat in het teken van zelf-heling, zelf-zorg en zelf-liefde. Tijdens deze avond zal er een 75 – 90 minuten yoga les gegeven worden rondom het thema van de avond. Daarnaast zal er informatie gegeven worden omtrent Reiki.

Reminder

Elke eerste vrijdag van de maand is er een Maandelijkse Ontspanningssessie van 20:15 – 21:15. Deze les is gewoon inbegrepen in je abonnement en staat volledig in het teken van ontspannen. Elke maand doen we weer iets anders waarbij verschillende aspecten van yoga voorbij komen. Denk aan zachte houdingen en bewegingen, restorative houdingen, ademhalingsoefeningen, meditaties etc.. De ultieme manier om je week ontspannen af te sluiten.

Bring a friend

Heb jij een vriend(in)/buurman/collega/tante/zus die wel wat yoga kan gebruiken? Of misschien ken je iemand die het telkens wil proberen maar niet alleen durft te gaan? Neem hem/haar dan een keer mee. Hij/zij kan een gratis proefles inplannen via de website en als iemand dankzij jou lid wordt van The Yoga Hub ontvang jij een gratis les!

Ik geloof dat ik alle praktische zaken weer gehad heb. Geniet van de kleuren die langzaam terug komen in de natuur, de dagen die langer worden en de zon die zich steeds meer laat zien.

Tot snel.

Namasté

Maud

Categorieën: Nieuwsbrief

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *