Beste yogi/yogini,

In augustus besloot ik dat ik dit jaar graag een yoga weekend wou hosten. Komende donderdag staat het dan eindelijk te gebeuren. We zijn met een groep van 23 yogi’s die het eenjarig bestaan van The Yoga Hub samen met mij gaan vieren. Alles op mijn to-do lijstje voor het weekend is afgestreept dus ik hoop dat ik niks ben vergeten. Ik heb er in elk geval vertrouwen in dat we er samen een mooi weekend van gaan maken en hopelijk vertrekken de yogi’s op 10 maart helemaal ontspannen en met tegenzin weer naar huis.

Ook bij The Yoga Hub zitten we verder niet stil. Zo staan er al een paar leuke workshops op de planning.

Vind je Flow Workshop
29 maart 2019
20:00 – 21:30
Kosten: €20,-

Aanmelden: https://club.fitmanager.com/activity/booking/1076825

Deze workshop is voor iedereen die nieuwsgierig is naar de technische kant van yoga. En voor iedereen die opzoek is naar antwoorden over houdingen en overgangen. Gedurende 90 minuten behandel ik allerlei onderdelen die tijdens de les voorbij komen. Ik heb een aantal dingen opschreven die ik vaker fout zie gaan of waar mensen vaker moeite mee hebben. In een langzaam tempo vertel ik je hoe je jou yoga nog verder kan verdiepen of verbeteren. Denk aan: naar voor stappen vanuit je neerwaartse hond, veel gemaakte fouten bij de cobra en het gebruik van je voeten en benen in verschillende houdingen. Heb jij een brandende vraag over een houding of overgang? Dit is je kans om antwoord te krijgen. Als je je aanmeld en een vraag hebt, stuur deze dan door naar info@theyogahub.nl zodat je zeker weten antwoord krijgt.

Klankschalen sessie
3 mei 2019
20:00 – 22:00
Kosten: €25,-

Aanmelden: https://club.fitmanager.com/activity/booking/1155194

* Tibetaanse Klankschaal Meditatie*

De voelbare klank en trilling van Tibetaanse klankschalen laat niemand onberoerd. Ze hebben een bijzondere helende en meditatieve werking. De trilling die ze voortbrengen heeft een diep ontspannende werking. Laat je op deze avond meenemen door de trilling van de klanken om tot rust en healing te komen, waarbij je ruimte maakt voor nieuwe energie.

Laat je Verwennen, door Harmonische Boventonen…

Healing voor Lichaam en Geest …

Wil je dit ervaren en nog veel meer geef je dan op voor de Klankschalen sessie.

Er zijn nu nog 7 plekken beschikbaar dus wees er op tijd bij.

Workshops en specials

Bij The Yoga Hub probeer ik ongeveer 1x per maand een workshop of special te plannen. Soms is het voor mij lastig in te schatten waar vraag naar is. Wil jij graag een workshop of special over een bepaald onderwerp? Laat het mij weten via info@theyogahub.nl

Reminders

Hierbij even een paar reminders:

  • Elke eerste vrijdag van de maand is er altijd een Maandelijks Ontspanningssessie. Een les van 60 minuten die volledig in het teken staat van ontspannen;
  • Voor de les op donderdag 9:00 kun je je uiterlijk tot woensdag 22:30 aanmelden. Hierna is het niet meer mogelijk om je aan te melden;
  • Bring a friend: wordt iemand dankzij jou lid van The Yoga Hub dan ontvang je 1 gratis strip waarmee je eenmalig een extra gratis les mee kan doen;
  • Van 7 t/m 10 maart zijn er geen lessen in de studio i.v.m. het Yoga Weekend Retreat.

1 Jaar The Yoga Hub

Afgelopen zondag bestond The Yoga Hub officieel 1 jaar. Sinds 3-3-2018 zijn er al ontzettend veel mensen die door de deur van The Yoga Hub zijn gestapt. Ik ben dankbaar voor jullie allemaal. Of je nu 1x je mat hebt uitgerold of je 3x per week je mat uitrolt bij mij, dankzij jullie kan The Yoga Hub bestaan en kan ik doen wat ik het liefste doe.

Voor iedereen die mee gaat naar het Yoga Weekend Retreat, ik zie jullie donderdagavond in Siddeburen. Iedereen die graag mee wou, maar om wat voor reden niet mee gaat, ik ben stiekem al aan het oriënteren voor 2020 😉

Namasté

Maud

Categorieën: Nieuwsbrief

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *