Beste yogi/yogini,

Heb ik de maand januari gemist? Voor mijn gevoel is januari voorbij gevlogen. Misschien omdat ik nu druk bezig ben met de laatste voorbereidingen voor het yoga weekend. Naast het yoga weekend ben ik druk bezig geweest om een aantal leuke workshop in te plannen.

Yoga achter je bureau

15 februari

20:00 – 21:30

Heb jij een zittend beroep? Zit je veel in de auto? Op de bank? Achter je bureau? Dan is deze workshop perfect voor jou! Wanneer je veel zit worden bepaalde spieren in je lichaam korter en stijver. Maar je kunt al zittend je lichaam rekken en strekken en de negatieve effecten van zitten verminderen. Tijdens deze workshop leer je oefeningen voor je volledige lichaam die je zittend kunt uitvoeren.

Aanmelden: https://club.fitmanager.com/activity/booking/1074822

Yoga weekend Retreat

7 t/m 10 maart

Het aftellen voor het weekend is al begonnen. Ik kan niet wachten om dit bijzondere weekend samen met jullie te delen. Er zijn nu 23 yogi’s die meegaan op dit avontuur. Een deel van de lessen is gemaakt, inclusief nieuwe playlist. Stiekem heb ik de lessen en de muziek hier en daar al geoefend. Gister sprak ik de kok, Esther, die ervoor gaat zorgen dat we overheerlijk eten krijgen en helemaal in de watten gelegd gaan worden. Ze had al veel ideeën om te koken dus we hoeven geen honger te hebben.

Er is nog één (1) tweepersoonskamer vrij. Dus wil je nog mee? Wees snel!

www.theyogahub.nl/yogaretreat

Vind je Flow

29 maart

20:00 – 21:30

Heb jij vragen over een bepaalde houding of overgang? Weet je niet helemaal wat ik met die ene aanwijzing bedoel? Ben je benieuwd of je uitlijning in een houding goed is of hoe je een houding kunt verbeteren of verdiepen? Heb jij een brandende vraag? Kom dan naar de Vind je Flow workshop waarin ik op al deze vragen antwoord geef. Als je antwoord zoekt op een bepaalde vraag, stuur dan je vraag naar info@theyogahub.nl zodat ik hem kan voorbereiden en je zeker weten antwoord krijgt.

Aanmelden: https://club.fitmanager.com/activity/booking/1076825

Klankschalensessie

3 mei

20:00 – 22:00

Maurice van de New Age Universum winkel in Geleen verzorgt op 3 mei een bijzondere klankschalensessie. De sessie bestaat uit 2 x 45 minuten klankschalen en tussendoor een pauze met thee. De laatste sessie is een soundhealingsessie. Klankschalen kunnen helend en ontspannen werken. Je lichaam bestaat namelijk voor een groot deel uit water. Door de klankschalen gaat het water in je lichaam meetrillen. Er is maar plek voor 15 mensen dus schrijf je op tijd in.

Aanmelden: https://club.fitmanager.com/activity/booking/1155194

Bring a friend actie

De bring a friend actie is altijd van toepassing. Heb jij een vriend(in)/buurvrouw/oom/collega/zus of iemand anders in je omgeving die wel wat yoga kan gebruiken? Neem hem/haar dan mee naar The Yoga Hub en als hij/zij lid wordt dankzij jou, ontvang jij 1 gratis les!

Relax-Kids & Relax-Kleuters

Eline is per 1 februari gestopt met de Relax-Kids & Relax-Kleuter lessen omdat ze gaat verhuizen richting de randstad. Ik vind het erg jammer dat ze weg gaat maar heb er alle vertrouwen in dat ze overal iets bijzonders neer kan zetten.

Hopelijk ben je na de feestdagen weer langzaam gesettled in je dagelijkse routine en heb je weer ruimte en rust om naar de yoga lessen te komen.

Tot snel in de studio.

xMaud

Categorieën: Nieuwsbrief

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *