Beste yogi/yogini,

Hierbij nog even een laatste nieuwsbrief voordat we het nieuwe jaar in knallen. In deze nieuwsbrief een aantal praktische zaken voor 2019.

Relax-Kids en Relax-Kleuters

In de eerste week van januari zijn de laatste Relax-Kids en Relax-Kleuters lessen. Eline gaat helaas verhuizen naar een ander deel van Nederland. Dus na januari zullen er geen kinderyoga lessen meer zijn. Wil je jou kind toch nog een keer laten ervaren wat yoga is? Geef hem/haar dan op via info@praktijkrealsense.nl. Ben of ken jij een kinderyoga docent(e) waarbij ook meditatie een rol speelt? Neem dan contact op met The Yoga Hub misschien kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Parkeren

Misschien heb je al meegekregen dat de parkeertarieven in Geleen per 1 januari omhoog gaan. Daarnaast komt het 2 uur gratis parkeren in de parkeergarage te vervallen. Er is nog veel discussie over en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet weet wat nu het laatste eindoordeel is. De ondernemers hebben namelijk meermaals gevraagd om dit besluit te heroverwegen. Mocht dit besluit doorzetten dan kun je beter parkeren op de parkeerplaats van de Elisabethstraat, bij het gemeentehuis of in de Annastraat. Op deze locaties is het betaald parkeren tot 19:00 m.u.v. donderdag omdat dan koopavond is. Als je naar de les van 19:00 komt hoef je op deze plekken maar een paar cent in de meter te duwen waarna je de rest van de avond gratis staat. In de parkeergarage begint de meter te lopen zodra je inrijdt, ongeacht tijdstip.

Schoonmaken van de matten

Ik ben super blij om te zien dat jullie allemaal de studio yoga matten schoonmaken na de les. (Dank daarvoor). Ik zie echter dat sommige van jullie wel erg fanatiek spuiten. Ik wil jullie dan ook vragen om 4 a 5 keer op je mat te spuiten. Als je namelijk teveel gebruikt dan breken de materialen waarvan de mat gemaakt is sneller af en verslijten de matten sneller dan nodig. Daarnaast heb je kans dat de persoon na jou op de mat staat te glijden omdat deze nog niet goed droog is. Alleen als er een zweetplasje naast je mat ligt hoef je vaker dan 5x te spuiten ­čśë

Aanmelden donderdagochtend

Voor de donderdagochtend les geldt weer een beperkte aanmeldtijd. Wil je naar de les van donderdag 9:00 – 10:00 komen? Meldt je dan v├│├│r 22:30 op woensdag aan. Na dit tijdstip is het niet meer mogelijk om je aan te melden. Bij geen aanmeldingen zet ik geen wekker en bestaat dus de kans dat je voor een gesloten deur staat.

Prijzen per 1 januari

Reminder: Zoals je misschien bij de laatste incasso hebt gemerkt zijn de prijzen van alle abonnementen, de strippenkaart en losse lessen omhoog gegaan. Dit omdat de BTW van 6% naar 9% gaat. In december zijn de nieuwe prijzen dus al geïncasseerd voor de maand januari met de nieuwe prijzen.

Workshops

Ik ben nog druk bezig met het plannen van de workshop voor 2019. In januari zal ik een aantal workshops bekend maken. Zijn er nog bepaalde onderwerpen waar je graag meer over leert? Of ken je iemand met interessante kennis? Laat dit dan even weten.

Yoga Weekend Retreat

Ik ben ontzettend blij dat er al 21 aanmeldingen zijn voor het Yoga Weekend Retreat in maart. Als je nog twijfelt, twijfel niet te lang. Voordat je het weet is het al maart of zijn ook de laatste kamers volgeboekt. Er zijn nog 2 tweepersoonskamers (ÔéČ 359,- pp incl BTW) vrij en 1 eenpersoonskamer (ÔéČ 379,- pp incl BTW). Tijdens dit weekend hoef je helemaal nergens aan te denken of je druk over te maken. Ik ga je een lang weekend volledig in de watten leggen met heerlijk eten en ontsnappen yoga lessen. Voor meer informatie of je aanmelden kijk op www.theyogahub.nl/yogaretreat

Ik hoop dat jullie 2018 op een mooie manier afsluiten en wens jullie een ontspannen 2019! Ik kruip samen met Floris op de bank.

Liefs

Maud

Categorie├źn: Nieuwsbrief

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *