Beste yogi/yogini,

Vorig jaar rond deze tijd was ik druk opzoek naar een pand om mijn eigen yoga studio te starten. Ik had al een aantal panden in Geleen Centrum bezichtigt. De ene was te smal, bij de andere was de routing niet logisch, de ene was te donker, de ander te vervallen, de ene was te klein en de ander net weer iets groot. Aan het begin van mijn zoektocht had ik weinig criteria maar gaande weg kreeg ik een beter beeld van wat ik wou in een pand.

Markt 92 was de laatste optie van alle panden. Toen ik met mijn eerste voet binnen stapte zag ik al meteen de studio voor mij. Thee hoekje daar, zaal daar, receptie daar. Een paar minuten voordat de makelaar naar de kerstborrel ging, heb ik mijn contract getekend en kreeg ik de sleutels van mijn eigen yoga studio.

De volgende fase had wat voeten in de aarde en heel veel geduld nodig. Het verbouwen van de Wereldwinkel naar The Yoga Hub was nogal een klus. Met weinig kennis over klussen ben ik met lieve hulp aan de slag gegaan. En het is precies dat geworden zoals ik het voor mij zag toen ik de eerste keer binnen stapte.

Belangrijk voor mij is dat iedereen zich welkom voelt in de studio. Ongeacht of je een dure yoga legging of een sportbroek van de Primark aan hebt, man, vrouw, jong, oud, gekreukeld of flexibel als een elastiekje, iedereen moet zich thuis voelen bij The Yoga Hub. En ik ben dan ook ontzettend blij dat verschillende leden telkens weer aangeven hoe fijn het is en hoe gezellig het is.

Jullie zijn de reden dat ik telkens weer een nieuwe les maak, telkens weer de kaarsen en wierrook aansteek en met volle passie weer een nieuwe les start. De verandering in jullie energie tussen het begin van de les en aan het einde, is een magisch moment voor mij. Het betekend dat jullie je volledig overgeven aan de les en aan mij. De dankbaarheid die jullie uitspreken, ook al voelt het soms als een broken record om telkens ‘het was weer een fijne les’ te zeggen, geeft mij de energie om telkens weer de mat uit te rollen. Als ik hoor dat jullie nieuwe ontdekking hebben gedaan, een nieuwe laag van bewustwording of iets uit de yoga les hebben toegepast in het dagelijks leven, dat is waarom ik doe wat ik doe. Mijn missie is namelijk dat je bewustwording op de mat krijgt en dit toepast in je dagelijks leven. Ik hoop dat ik met mijn lessen je je innerlijke kracht laat voelen, alsof je de hele wereld aan kan. En dat je een klein beetje meer van jezelf gaat houden, zoals je nu bent.

Ook al is het hard werken, zo als eigen ondernemer, en zie ik soms door de bomen het bos niet meer, ik heb er geen seconden spijt van. En daar wil ik jullie even voor bedanken. Want mede dankzij jullie is The Yoga Hub zoals hij nu is. Met de gezellige thee na de les. Het gezucht en gesteun als die vreselijke houding voorbij komt. Met de lach als ik mij weer eens verspreek. Met de ontspannen energie in de zaal als jullie namasté zeggen. Met de luchtige gesprekken over koetjes en kalfjes en de diepere gesprekken. Met de warmte, openheid en liefde waarmee jullie elk nieuw gezicht verwelkomen. Met de gebreken en de doorbraken. Met de adem synchroon met de beweging. Met de verwarring als je de weg kwijt bent op de mat. Met de serieuze blikken in jullie krijger 1 (ik word soms bang van jullie). Met de kramp in de tenen in je opwaartse hond. Met jullie bewustzijn, overgave, openheid, bereidheid om een uitdaging met beide handen aan te pakken.

Laten we nog veel van deze bijzondere jaren samen creëren.

Liefs

Maud

PS. Nog wat praktische zaken: 24, 26 27 en 31 december komen de lessen te vervallen i.v.m. kerst. Vanaf nu is de les op de donderdagochtend van 9.00 – 10.00 i.p.v. 10.30 – 11.30, voor de rest zal er niks veranderen in het rooster. Het rooster voor januari zal deze week in Fitmanager gezet worden.

Categorieën: Nieuwsbrief

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *