Beste yogi/yogini,

Zit jij al een beetje in de sfeer van de feestdagen? Of heb je een hekel aan die last minute inkopen en familie verplichtingen? Ik heb in elk geval en veel ideeën om The Yoga Hub helemaal in kerstsferen om te toveren. Uiteraard wacht ik nog braaf tot na 5 december.

The Gift of Yoga

Nu we het toch over de feestdagen hebben, geef een origineel cadeau door yoga lessen bij The Yoga Hub te geven. Je kunt 5 of zelfs 10 lessen cadeau geven aan wie je maar wilt. Dus heb je een vriendin die je nooit overtuigt krijgt om yoga een keer te proberen. Of heb je een buurvrouw, oom, moeder, collega, zus die wel wat yoga kan gebruiken? Dan is dit cadeau helemaal perfect voor hen.

Een cadeaukaart van 5 lessen kost € 45,-

Een cadeaukaart van 10 lessen kost € 80,-

Wil je hier meer over weten kijk dan in de webshop of klik op onderstaande linken:

https://club.fitmanager.com/shop/p/Mzc3NC8vMjAxOC0wOS0yNyAxNToxOToxMg==

https://club.fitmanager.com/shop/p/Mzc3NS8vMjAxOC0wOS0yNyAxNToyMjozNw==

Yoga Weekend Retreat

De aanmeldingen voor het yoga weekend van 7 maart t/m 10 maart 2019 stromen binnen. Er zijn al zoveel aanmeldingen dat ik met zekerheid kan zeggen dat het weekend doorgaat! Wil jij een heel weekend nergens aan denken en volledig in de watten worden gelegd door mij? Geef je dan snel op want er zijn nog maar 2 tweepersoonskamers en 1 eenpersoonskamer beschikbaar. Dit weekend staat in het tekenen van in verbinding komen met jezelf en de mensen om je heen. Je krijgt bijna 9 uur aan yoga lessen en yoga relateerde activiteiten. Ontbijt, lunch, diner zit er allemaal bij inbegrepen. Het enige wat je dus hoeft te doen is je tas inpakken en naar het prachtige The Land Of Now rijden.

Voor meer informatie of je aanmelden:

www.theyogahub.nl/yogaretreat

Deep tissue massage met tennisballen

A.s. vrijdag 23 november is weer de massage met de tennisballen. 6 Maanden geleden gaf ik ook deze workshop en de deelnemers waren super enthousiast en ontspannen. Met de tennisbal ga je opzoek naar een plek in je lichaam waar spanning zit. We gaan het hele lichaam af en houden de tennisbal 2 tot 3 minuten op dezelfde plek. Hierdoor ontstaat een soort triggerpoint massage. Ik kan je garanderen dat je lichaam aan het einde van de les helemaal ontspannen is. Deze workshop staat los van je abonnement en moet je dus los betalen. Kosten € 17,50.

Aanmelden: https://club.fitmanager.com/activity/booking/788286

End of the Year Special

Op 21-12-2018 is er de End of the Year Special, tijdens deze special is er een 90 minuten Vinyasa Flow les waarbij we terugkijken op 2018 en vooruit kijken naar 2019. Deze special zit inbegrepen in je abonnement dus je kunt je als lid gewoon inschrijven. Voor niet leden zijn de kosten € 12,-.

Aanmelden: https://club.fitmanager.com/activity/booking/788207

Wijzigingen in het rooster

Door de feestdagen vallen er een aantal lessen uit de komende periode. In januari 2019 zet het rooster zich gewoon voort zoals het nu is. Ik ben tevreden met de aanmeldingen van de lessen en merk dat mensen steeds meer schuiven in de lessen. Mocht je toch nog suggesties hebben omtrent het rooster, dan hoor ik deze uiteraard graag.

De data waarop lessen komen te vervallen:

 • Vrijdag 30 november: Short Flow
 • Woensdag 5 december: Vinyasa Flow & Restorative
 • Donderdag 20 december: Vinyasa Flow
 • Maandag 24 december: Vinyasa Flow & Slow Flow
 • Woensdag 26 december: Vinyasa Flow & Restorative
 • Donderdag 27 december: Core Flow & Vinyasa Flow
 • Maandag 31 december: Vinyasa Flow & Slow Flow

Omdat er met de feestdagen meerdere lessen uitvallen, kun je je uiteraard op een ander moment extra inschrijven. Met je abonnement kun je een x aantal keer per maand komen, dus wil je optimaal gebruik maken van je abonnement schrijf je dan gerust in voor meerdere lessen in een week. De Short Flow op vrijdag 28 december en Vinyasa Flow op zondag 30 december gaan gewoon door. Vanaf 2 januari 2019 beginnen we weer fris en fruitig voor een nieuw jaar met yoga.

Abonnementen in 2019

Zoals je misschien weet gaat de BTW in 2019 omhoog van 6% naar 9%. Ook yoga lessen vallen onder de 6% BTW waardoor ik dus genoodzaakt ben om de abonnementsprijzen per 1-1-2019 te verhogen. Ik hoop dat jullie begrip hebben voor deze keuze.

Wat gaat er veranderen?

 • Abonnement voor 1x per week gaat van € 40,- naar € 42,-
 • Abonnement voor 2x per week gaat van € 55,- naar € 57,-
 • Abonnement voor onbeperkt gaat van € 75,- naar € 77,50
 • De 10-rittenkaart gaat van € 115,- naar € 119,-
 • Losse lessen gaan van € 12,- naar € 13,50
 • De prijs voor specials en workshops zijn afhankelijk van de special en workshop
 • Proeflessen blijven gratis

Ik hoop met jullie op een bijzondere manier dit yoga jaar af te sluiten en ik verheug mij er al op om samen naar het Yoga Weekend Retreat te gaan. Zoals ik aan het begin schreef heb ik al veel ideeën voor in de studio. Zo zal de boom in de zaal omgetoverd worden tot KerstWensBoom. In deze boom kun je je eigen kerstwens of droom voor 2019 opschrijven. Er zullen kaartjes en pennen bij de boom liggen. Heb je meerdere wensen of dromen dan schrijf je gewoon meerdere kaartjes. Hoe meer kaartjes in de boom, hoe mooier 2019 gaat worden. Maar eerst tijd voor pepernoten, surprise en pakjesavond.

Liefs,

Maud

Categorieën: Nieuwsbrief

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *