Woonachtig in Echt, gehuwd en trotse mama van 2 dochters (2008/2010) en 1 zoon (2014).Na de 

opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening, heb ik gewerkt als leidinggevende bij kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking, als locatiemanager in de kinderopvang, was ik dienstverlener en zorgbemiddelaar in de ouderenzorg en teamleider bij de thuiszorg.

Na de geboorte van onze tweede dochter, die diverse gezondheidsproblemen had, kwam ik in aanraking met de natuurgeneeskunde. Toen ik het resultaat van deze behandelingen met eigen ogen mocht zien, raakte ik geïnteresseerd in de alternatieve geneeskunde. 
Na een burnout wist ik zeker dat ik een andere werk-richting moest gaan kiezen en heb me verdiept in de mogelijkheden.

Gevolgde opleidingen/cursussen:
-HBO, Eclectische Energetische Natuurgeneeskunde, Instituut E.E.N. te Panheel (2013/2016)
-Reiki graad 1 en graad 2 (2013/2014)
-Mediumschap en Trancehealing (2015)
-Kindermeditatiedocent (2015)
-Kwantum Energie (2017)

Door het volgen van o.a. deze opleidingen kreeg ik inzicht in de oorzaak van mijn eigen lichamelijke klachten. Deze zorgden ervoor dat ik beperkt was in mijn dagelijks
leven. In mijn zoektocht naar hulp ben ik bij diverse artsen en therapeuten geweest, maar niks leek duurzaam te werken. Toen ik in de opleiding leerde waar mijn klachten vandaan kwamen, werd ik mij bewust van de oorzaak en kon ik mijn lichaam en geest in balans brengen. Na jaren veel gebruik gemaakt te hebben van medicatie ben ik volledig kunnen stoppen met mijn medicatie en voel ik mij beter dan ooit.

Omdat ik bij mijzelf  de positieve werking van het regelmatig mediteren ervaar, wil ik dit ook aan kinderen kunnen bieden. In 2015 heb ik de opleiding tot Kindermeditatiedocent gevolgd. Met veel plezier ga ik nu bij The Yoga Hub starten met Relax-Kids en Relax-Kleuters lessen. Daarnaast ga ik nog meditatie trajecten aanbieden voor volwassenen. Hopelijk zie ik jou of een van de kids in een van mijn lessen!